Prosjektleder

Boligenergi er totalleverandør av smarte og kostnadseffektive energiløsninger i nye og eksisterende bygg. Vi arbeider for et energieffektivt og fornybart samfunn, og har som hovedfokus å hjelpe våre kunder med alt fra redusering av energiforbruk og konvertering til fornybare energikilder, samt utvikling av innovative løsninger for energiforsyning, inneklima, komfort og miljø.

FirmaBoligenergi
FylkeOslo
Søknadsfrist10.08.2017

Boligenergi, et selskap eid av OBOS og AF Gruppen ekspandere kraftig i Stor-Oslo-regionen. Vi har ledig stilling nå som Prosjektleder/Senior Prosjektleder. Forretningsenheten har bred kompetanse innen utvikling, prosjektering og ombygging av eksisterende varmeanlegg, samt energieffektivisering av boligbygg. Digitale verktøy skal i stor grad benyttes for å sikre en kostnadseffektiv og fremtidsrettet prosjektgjennomføring. Prosjektene gjennomføres for både private og offentlige kunder. Vi har krav til god muntlig og skriftlig fremføringsevne på norsk.

Vi skal styre organisasjonen med personer som kan fylle rollen som engasjerte og involverende prosjektledere. Vi søker deg som har lyst og evne til å utfordre rammebetingelsene i dagens byggeindustri, og kan bidra til ytterligere lønnsom vekst i selskapet. Du er nysgjerrig, kontaktsøkende, har god teknisk og økonomisk forståelse, og en driv til å lykkes godt med det du foretar deg.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av små og store prosjekter for borettslag og sameier. Du vil bidra til å strukturere og lede prosjektorganisasjonen, og være kundens fremste kontaktperson og relasjonsbygger.

Om deg

Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring (4-10 år) fra byggebransjen. Du får en viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter, kunder og resten av organisasjonen. Våre prosjekter starter ofte med et forprosjekt. Her utarbeides ENØK analyser, søknader til Enova / Oslo kommune før implementering av ENØK tiltak. Tiltakene skal sikre lønnsom oppgradering av alle tekniske anlegg for våre kunder og oss. Typiske prosjekt er svært tverrfaglige og omfatter fagfelt som elektro, rør, automatikk, ventilasjon, installasjon av teknisk utstyr til energiproduksjon basert på varmepumper (væske vann / luft vann og avtrekk), lys/belysning, renseanlegg, konvertering til fjernvarme, bygningsfysikk mv.

Hva med oss?

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i tidsriktige lokaler, spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Du har utstrakt kontakt både mot kunder og samarbeidspartnere (underleverandører). Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling (lederutvikling). Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje og opsjonsprogram.

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: Senest 10.8.2017.

Kontaktinfo

Jørgen Molvig

mob: +47 91573969

Søk her

Vis flere stillinger: