Per-Helge Nygård (Essve) (f.v.), Daniel Iversen (byggeleder BH Dale Malo), prisvinner Kristian Slatlem (BH Dale Malo), Kato Dale (daglig leder BH Dale Malo) og Reidar Bjerke ( teknisk sjef i Blink Hus).

Kristian Slatlem «Årets Håndverker 2017» hos Blink Hus Dale Malo

Tømrer Kristian Slatlem er kåret til «Årets Håndverker 2017» hos Blink Hus Dale Malo.

Blink Hus har gjennomført nok et «Vel Utført»-arrangement – denne gang i Molde, nærmere bestemt i Hustadvika. Dette er et arrangement som skreddersys til hver bedrift. Arrangementet består av to fagdeler: Del 1 skjer i plenum hvor bedriften og kjeden belyser aktualiteter relatert til teknisk, gjennomføring og kjedens fokusområder, og i del 2 så har deltagerne full gjennomgang (rullering) med utvalgte leverandører, som stiller forberedt med tematikk rettet mot de utførende.

- Dette er et viktig arrangement hvor selve merkevaren vår, håndverkerne, får velfortjent oppmerksomhet og faglig påfyll sier Geir Kjørum, markedssjef i Blink Hus.

Nytt av året er at det lokalt kåres «Årets Håndverker 2017». Hos Blink Hus Dale Malo så ble det tømrer Kristian Slatlem som gikk av med prisen.

- Han er pålitelig, nøyaktig og kvalitetsbevisst, har levert gode resultater både på å levere innenfor kalkulert timeverk og på kvalitet. Han har alltid god orden rundt seg og det er sjelden reklamasjoner på arbeidet han utfører. Han ser viktigheten av KS og HMS, og ivaretar blant annet oppgaven med utfylling av sjekklister og timelister på en god måte. Han er god å samarbeide med, og får lett andre med seg. Han setter krav til de rundt seg og kommuniserer på en positiv måte. Han viser vilje til å videreutvikle seg selv for å øke fagkompetansen, heter det i en uttalelsene fra bedriften