Leder Forretningsutvikling CDO

Byggtjeneste er den største leverandøren av produkt- og kunnskapsbasert informasjon mellom aktører i byggenæringen. Byggtjeneste setter standarden for transaksjon og dokumentasjon i hele verdikjeden, og tilrettelegger for økt samhandling.

Byggtjenestes visjon er å effektivisere byggenæringen. Gjennom innovasjon og produktutvikling bidrar vi med tjenester som gjør at byggenæringen øker effektiviteten.

Med Norsk Byggevarebase (NOBB) og Byggtjeneste Portalen som unike kilder til produktdata, informasjon og regelverket tilrettelegger Byggtjeneste for effektiv transaksjons- og informasjonsutveksling gjennom hele verdikjeden.

FirmaByggtjeneste
FylkeOslo
Søknadsfrist10.08.2017

Til nyopprettet stilling søker vi Leder Forretningsutvikling CDO

Arbeidsoppgaver:

  • Overordnet ansvar for selskapets innovasjon og forretningsutvikling rettet mot byggherrer, entreprenører og rådgivere/arkitekter
  • Ansvar for digitalisering og elektronisk samhandling knyttet til BIM og handel
  • Bidra til å gi selskapet en sterkere markedsorientering og aktivt bearbeide markedet for å fange opp behov som grunnlag for produktutviklingen
  • Operativt strategiarbeid og forretningsutvikling samt deltagelse i endringsprosesser
  • Bidra til å oppnå og beholde høy innovasjonsevne og konkurransekraft i selskapet
  • Etablere forretningsmodeller som sikrer god inntjening fra nye tjenester og produkter
  • Ledelse og deltagelse i ulike prosjekter

Du har høyere utdanning på masternivå. Bachelor-nivå kan også være aktuelt gitt relevant erfaring. Det er nødvendig med erfaring fra prosjektarbeid, endringsprosesser og digitalisering i entreprenørselskaper og erfaring med bruk av BIM.

Aktuelle kandidater må ha erfaring, integritet og mot til å utfordre virksomheten. Sterke kommunikasjonsferdigheter og evne til å bygge tillit og gode relasjoner, internt og eksternt er avgjørende.

Det er viktig at du er strategisk og har et sterkt forretningsfokus. Solide analytiske evner, kombinert med bred erfaring er nødvendig for å kunne forstå og løse de problemstillingene som ligger innenfor CDO sitt ansvarsområde.

Som person er du målrettet, strategisk og analytisk med solid gjennomføringskraft. Du har gode samarbeidsegenskaper og evner å bygge gode relasjoner eksternt og internt.

Gode kandidater har vist at de evner å foreta tydelige prioriteringer og har stort fokus på gjennomføring og fremdrift i både utviklingsprosjekter og forbedringer i drift og leveranser.

Kandidatene må raskt kunne sette seg inn i byggenæringen og behovet for digitalisering.

Leder forretningsutvikling vil ha en sentral rolle i selskapet og vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og mulighet til å bidra til verdiskapning for vår kunder, eiere og selskapet. Stillingen er nyopprettet og det vil være store muligheter til å påvirke utviklingen av rollen.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i selskapets ledergruppe.

Hvis du synes dette virker spennende og mener du har det som skal til for å lykkes i stillingen, ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Søknadsfrist: 10. august 2017

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver i Assessit Trine Bjertnes Tangen, mobil 90 55 35 25.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: