Prosjektleder VVS

Ingeniør Compagniet AS er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester, og totalleverandør av ingeniør- og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. På kundelisten har vi operatørselskap, leverandørindustrien innen olje & gass, industri og rådgivende virksomheter. Vi tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og i utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og tett oppfølging. Ingeniør Compagniet er en del av Adecco Norge, og har kontor i Oslo, Drammen, Kongsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim.

FirmaIngeniør Compagniet
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Til en av våre kunder søker vi etter Prosjektleder VVS (Prosjektansettelse og fast jobb er aktuelt )

Vi ønsker kandidater med følgene kompetanse:

  • Sivilingeniør/Master/Bachelor innen energi, VVS og/eller miljøfag
  • Minimum 5 års erfaring fra byggeledelse/prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse hos PA-firma, byggherre eller totalentreprenør
  • Erfaring med kontraktsoppfølging, risikostyring, fremdriftsplanlegging og -styring
  • God kjennskap til prosesser for prosjektgjennomføring
  • Gjerne kunnskap/brukerkompetanse innen: LEAN (industrialisert bygging), BREEAM-NOR, evt andre miljøsertifiseringer, BIM (strategier og prosjektstyring)

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger. Vi har egne faggrupper innen de fleste disipliner som en arena for erfaringsutveksling og kompetanseheving.

Spørsmål om stillingen

Joanna Ravndal

Account Manager

Telefon 911 69 708

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: