HMS-sjef

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Søknadsfrist08.08.2017

NCCs policy for helse, miljø og sikkerhet utgjør sammen med NCCs verdigrunnlag basisen for arbeidet med å skape et sunt og sikkert arbeidsmiljø. Alle medarbeidere i NCC skal føle seg trygge, og vi har et høyt fokus på sikkerhet og arbeidsmiljø for å forebygge helserisiko og skader. Det er viktig for oss å ha et proaktivt forhold til sikkerhet.

NCCs sentrale HMS-organisasjon i Norge søker nå etter:

HMS-SJEF i Building

Stilling skal tilhøre den sentrale HMS-organisasjonen, og personen vi ansetter vil ha sentrale oppgaver samt tilknytning og arbeidsoppgaver rettet mot byggvirksomheten i NCC Norge. Stillingen vil være tilknyttet NCC sitt hovedkontor på Brynseng i Oslo, og vil rapportere til HMS-sjef i NCC Norge AS.

Som HMS-sjef vil du jobbe med vedlikehold og videreutvikling av bedriftens internkontrollsystem, intern revisjon og nettverk internt og eksternt. Du vil samarbeide med bedriftshelsetjenesten, verneombud og utvalg, og jobbe med kartlegginger og risikovurderinger. Videre vil du medvirke til opplæring og drive faglig rådgivning innenfor HMS, samt planlegging og gjennomføring av holdningsskapende arbeid. Som HMS-sjef innebærer også arbeidsoppgavene analyse og rapportering av uønskede hendelser og oppfølgning av system for stoffkartotek.

Noe reisevirksomhet må også påregnes i denne stillingen.

Vi søker en medarbeider med et positivt engasjement for forebyggende arbeid innen helse og sikkerhet. Du er løsningsorientert, strukturert og har evne til å lede arbeidsgrupper i fagmiljøet, samt støtte den operative delen av virksomheten.

For oss er det viktig at en HMS-sjef har/er:

  • Relevant utdanning innen fagområdet
  • HMS-kompetanse og minimum 3 års relevant erfaring
  • Resultatorientert og systematisk
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Evner å jobbe selvstendig
  • Personlige egenskaper vil bli vektlagt

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Stillingen er organisatorisk plassert under Helse og Sikkerhetsorganisasjonen Norge.

Er du interessert? Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål vedrørende stillingen - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 8. august 2017

Søk her

Kontaktpersoner:

Anne Onarheim Moger
HMS-sjef, NCC Norge AS
+47 992 06 533
anne.onarheim.moger@ncc.no

Vis flere stillinger: