Jan T. Jenssen (til høyre) i Brubakken AS, overrakte både blomster og liftbiler til Oslo Liftutleie mandag, her representert ved daglig leder Lisa Hamnvik og seniorrådgiver Raymond Andersen.

Oslo Liftutleie med ny liftbil

Mandag ble fire Ruthmann TD290 overlevert Oslo Liftutleie fra Brubakken.

– Vi er de første som får den typen liftbil, som har en liftlengde på 29 meter og en rekkevidde på 16,2 meter, sier daglig leder Lisa Hamnvik i Oslo Liftutleie AS til Byggeindustrien.

Liftene er plassert på Mercedes Sprinter, og er ifølge den norske importøren Brubakken AS verdens høyeste liftbil i klasse B.

– Innovativt

– Vi leverer fire Ruthmann TD290 i denne omgang til Oslo Liftutleie. Selskapet viser innovativ satsing, og har nå 30 liftbiler i klasse B totalt, sier Jan T. Jenssen, salgsansvarlig Nord/Produkter Billift i Brubakken AS.

Hamnvik uttrykker stor tilfredshet med Brubakken som leverandør.

– I og med at det er et innovativt selskap, gir det også muligheten for oss til å være nytenkende. I årenes løp har vi kjøpt mange liftbiler fra Brubakken, og vi har vært fornøyd med produktene hele tiden, sier Hamnvik.

– Høystyrkestål

Ifølge Jenssen leverer Ruthmann tysk kvalitet på sitt beste.

– Liften er bygd av høystyrkestål, noe som gjør den lettere og sterkere enn om den hadde vært produsert av ordinært stål. Dessuten er den svært brukervennlig, og den er selvnivellerende. TD290 er også utstyrt med hjemkjøringsfunksjon. Den er et godt alternativ for mange bransjer, som for eksempel vaktmestere, til vask av vinduer og til generelt vedlikehold og reparasjoner, sier han.

Også Raymond Andersen, seniorrådgiver i Oslo Liftutleie, er fornøyd.

– Denne typen liftbil gir flere muligheter for sjåfører som bare har førerkort klasse B, sier Andersen.