Prosjektleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist10.08.2017

Distriktskontor Nord er en del av NCC Infrastructure, Civil Engineering i NCC Norge AS og har ca. 150 ansatte. Vi har mange spennende prosjekter og klare ambisjoner om ytterligere vekst og utvikling. Vår virksomhet er i stor grad sentrert rundt bygging av større anleggsprosjekter med fokus på infrastruktur, samt totalentrepriser på byggsiden med fokus på offentlige bygg og næringsbygg. Vår virksomhet er mobil med markedsområder fra Trøndelag og nordover, med prosjekter som for tiden strekker seg fra Dolmsundet i Trøndelag til Finnsnes lengst nord.

Vi søker nå etter en erfaren:

PROSJEKTLEDER

Som prosjektleder vil du være ansvarlig for gjennomføring av entrepriser og egenproduksjon, samt inngåelse og oppfølging av avtaler og kontrakter i samarbeid med distriktssjef. Du vil ha ansvar for prosjektets økonomi, styring og oppfølging av tidsplaner, kvalitet og HMS. Du vil også bli involvert i anbudsarbeid, og være kundens kontaktperson i prosjektet. Prosjektlederrollen inkluderer også personal- og lederansvar for ansatte i prosjektet.

Vi ser etter deg som har en genuin interesse for komplekse prosjekter i en mobil virksomhet, og som ønsker å bidra til gode resultater, utvikling og vekst. Du er markedsorientert og initiativrik, med evne til å se og finne smarte løsninger. Du er god til å kommunisere og er dyktig til å skape samhandling.

Som prosjektleder er det en fordel at du har/er:

  • minimum 5 års erfaring fra bygg-/anleggsbransjen, prosjektrettet virksomhet
  • utdannet ingeniør eller sivilingeniør
  • erfaring med prosjektledelse
  • gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
  • mobil ift arbeidssted

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling, med hyggelig og kompetente kolleger i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent. Samtidig vil du bli en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter, og som verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 10. august 2017

Søk her

Kontaktpersoner:

Roger Pettersen
HR-/HMS-leder, Civil Engineering DK Nord
+47 922 79 239
roger.pettersen2@ncc.no

Vis flere stillinger: