Prosjekteringsleder


Maskinentreprenør Carl C. Fon AS
har ca. 200 ansatte og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr. Våre hovedoppgaver er bygging av veg, grunnarbeider for bygg, VA-anlegg samt transport. Vi har vårt hovedkontor på Nordre Kullerød 5 i Sandefjord, og vårt geografiske arbeidsområde er Sør-Norge.

Carl C. Fon er kjent for sin høye kompetanse, velutstyrte maskinpark, godt arbeidsmiljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere og være bransjens mest attraktive arbeidsplass.

Vi har delt opp driften i to avdelinger; ordinær drift og stor-drift. Ordinær drift består bl.a. av grunnarbeider, massetransport, veibygging og vedlikehold. Stor-drift innebærer større prosjekter som etablering av industritomter, samt store vei- og infrastrukturprosjekter.

FirmaCarl C. Fon
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist31.08.2017

Vi ser at markedet i vårt område tar seg kraftig opp. For å møte økende arbeidsmengde ønsker vi å knytte til oss en erfaren og dyktig prosjekteringsleder.

Prosjekteringslederen vil sammen med bedriftens ledelse være med å forme fremtidens fokusområder, og på den måten ha betydelig medansvar for bedriftens utvikling.

Generelle arbeidsoppgaver:

Som prosjekteringsleder vil du bistå i utviklingen av metodikk og fagmiljø innen prosjekteringsledelse i Carl C. Fon AS. Du vil lede prosjekteringsteamet for det enkelte prosjekt gjennom prosjektering i anbuds- og gjennomføringsfasen, og være en sentral aktør i ledelsen av det enkelte prosjekt.

Du vil påvirke valg av løsninger i prosjekter som sikrer effektivitet og sikkerhet i produksjon, og vil være den som opprettholde kommunikasjon med konsulenter, byggherre og myndigheter. Prosjekteringsleder er ansvarlig for utarbeidelse av plan for prosjekteringen, samt kvalitetssikring av beskrivelser, beregninger og tegninger.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Sivilingeniør med ledererfaring, eller lang yrkeserfaring
  • Teoretisk og praktisk erfaring fra anleggsbransjen
  • Erfaring fra modellbasert prosjekteringsledelse
  • Kjennskap til NS og Prosesskoden, totalentrepriser og hovedentrepriser
  • Kjennskap til BIM, Novapoint og Gemini entreprenør
  • God økonomisk forståelse

Dine personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er systematisk, ryddig og har stor arbeidskapasitet. Du er arbeidsom, pliktoppfyllende og har stå-på-vilje. Som person er du analytisk og har evnen til å anvende teoretiske modeller på en praktisk måte. Du er ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner. Som leder har du en inkluderende stil, og ønsker å oppnå resultater gjennom andre. Du har høy gjennomføringsevne, og tør å ta beslutninger og vise handlekraft i utøvelsen.

Stillingen rapporterer til prosjektleder / avdelingsleder. Aktuelle kandidater må snakke norsk flytende.

Vi tilbyr:

Hos oss i Carl C. Fon får du interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har høy faglig standard og et spesielt godt og inkluderende arbeidsmiljø, som er en viktig suksessfaktor hos Carl C. Fon. Kompetanseoppbygging og utvikling av egne ansatte har i alle år stått sentralt, og vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Til stillingen inngår det også bilordning.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknader behandles fortløpende.

Søknadfrist: 31. august 2017

Søk her

Kontaktpersoner:

Terje Nilsen
Avdelingsleder Stor-drift, Carl C Fon AS
+47 33 48 74 50
terje.nilsen@carlcfon.no

Vis flere stillinger: