Prosjektleder og Driftsleder

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med ca. 3 500 ansatte og en omsetning på 10,4 milliarder.

Moelven Modus AS er et datterselskap i Moelven-konsernet og er Nordens ledende produsent og leverandør av monteringsferdige romløsninger for kontor og kommersielle lokaler. Selskapet har hovedkontor i Norge og flere salgskontorer i Sverige og Norge. Våre kunder er i hovedsak byggeiere, forvaltere og bruker av næringsbygg, entreprenører og arkitekter. Vi er 489 medarbeidere som til sammen omsetter for 769,5 millioner kroner.

FirmaMoelven Modus
FylkeOslo
Søknadsfrist02.07.2017

Moelven Modus AS er på utkikk etter to dyktige Prosjektledere til avdelingen i Oslo.

Avdelingen består i dag av 12 medarbeidere med bl.a. avdelingsleder, dyktige salgsressurser, prosjektledere, serviceteknikere og en sivilarkitekt. Sammen så utgjør dette et solid fagmiljø hvor man er opptatt av trivsel, samarbeid, lønnsomhet og resultater. Avdelingen er inne i en endringsprosess i et voksende marked, hvor organisasjonen skal spesialiseres mer enn tidligere. Vi har nettopp flyttet inn i nye flotte lokaler i Alf Bjerckes vei 20 og er dermed godt rigget for vekst.

Avdelingen i Oslo står for planlegging og gjennomføring av nybygg- og rehabiliteringsprosjekter i Oslo og Akershus. Vi arbeider derfor mot entreprenører og arkitekter, men også direkte mot byggeiere, forvaltere og leietagere. Våre nye prosjektledere vil i hovedsak arbeide inn mot anbuds-/prosjektmarkedet, der Moelven Modus er inne som underentreprenør.

Vi er altså på jakt etter to Prosjektledere som begge skal jobbe med prosjektledelse inn mot anbuds-/prosjektmarkedet. Den ene stillingen vil også få tillagt ansvaret som Driftsleder i avdelingen.

Moelven Modus har produkter, konsepter og løsninger som markedet ønsker og som gir oss gode kort på hånd, også i anbuds-/prosjektmarkedet. Våre Prosjektledere skal sammen med salgsapparat og sivilarkitekt, finne de rette og lønnsomme prosjektene og ikke minst, evne å bygge de gode relasjonene i tidlig fase, slik at vi blir en preferert samarbeidspartner. Dagens marked preges alt for mye av priskonkurranse med lave anbud/marginer som nødvendigvis ikke er til det beste for hverken sluttkunden eller bransjen generelt. Vi har tro på at alle parter vil tjene på; gode løsninger, kvalitet i alle deler av leveransene, høy kompetanse og ikke minst dyktige håndverkere.

Personen vi søker:

  • Har allerede googlet oss, vært innom vår hjemmeside og facebookside og i tillegg sett igjennom vedlagte videolinker og tenkt; "Dette vil jeg være med på!"
  • Har merkantil og/eller teknisk utdanning på høyskolenivå kombinert med god erfaring fra prosjektledelse innen f. eks. bygg/interiør, elektro, automasjon, ventilasjon o.l.
  • Har god forståelse for bransjen, evner å tenke industrielt og gjerne har god kjennskap til kontraktsrett og Norsk Standard.
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy. Gode excelkunnskaper er essensielt og fordelaktig om du har jobbet i Bluebeam Revu, eller lignende programmer.
  • Er strukturert, kvalitetsbevisst, innehar god økonomisk forståelse og er dyktig på kalkulasjon.
  • Har gjennomføringsevne, men motiveres også av å lykkes gjennom andre og vite å sette pris på det.
  • Tror på de løsningene Moelven Modus kan tilby og gjennom entusiasme skape gode langsiktige relasjoner, lønnsomhet og resultater.

Å bli en del av Moelven Modus betyr:

  • At du blir del av en markedsledende organisasjon med stolte medarbeidere, høye ambisjoner og finansiell styrke.
  • Spennende og utfordrende prosjekter.
  • Muligheter for faglig og personlig utvikling.
  • Konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Hallgeir Bakken i Dfind Executive på tlf. 905 51 202. Søknad og cv sendes på mail: hallgeir.bakken@dfind.no og ønskes konfidensialitet så oppgir du dette i din søknad.

Vis flere stillinger: