R.v. Cecilie Sæther (OUS), Anne Guri Grimsby (Arkitema Architects), Bjørn Håkon Holmesland (OUS) og Hjalmar E. Storrvik (OUS).

Arkitema signerer rammeavtale med Oslo Universitetssykehus

Onsdag 24.mai signerte Arkitema Architects rammeavtale for arkitekttjenester med Oslo Universitetssykehus.

Kontrakten gjelder fra 1. juni 2017 i 2 år med opsjon på forlengelse i 1+1 år, altså til sammen 4 år. Arkitema er rangert som nummer 1 av de fire foretakene som har fått rammeavtale. 55-65 prosent av direkteavrop på avtalen skal gå til nr. 1. For større oppdrag vil det bli arrangert minikonkurranser mellom de fire foretakene.

Oslo Universitetssykehus forvalter i dag en eiendomsmasse på til sammen ca 1 000 000 kvadratmeter, fordelt på mange lokasjoner i hovedstaden. Eiendommene består bl.a. av Rikshospitalet, Radiumhospitalet, Aker Sykehus og Ullevål sykehus for somatikk samt Gaustad og Dikemark sykehus for psykisk helsevern. I tillegg er det flere mindre spesialsykehus som f.eks. Spesialsykehuset for Epilepsi. I forbindelse med planlegging av nytt sykehus i Oslo vil vedlikehold og riktig ressursbruk av eksisterende bygningsmasse i påvente av realiseringen være en viktig prioritering i OUS.

- Vi gleder oss til å bistå Oslo Universitetssykehus med arkitektfaglig kompetanse og god rådgivning i en spennende periode for sykehuset, sier Anne Guri Grimsby, forretningsområdesjef Helse i Oslo i Arkitema.