Prosjekteringsleder

Trysilhus er en av Østlandets største boligbyggere som i 2017 vil levere mer enn 340 boliger. I over 20 år har vi bygget praktiske leiligheter med et godt bomiljø og sentral beliggenhet for våre kunder. Vi bygger flermannsboliger i tun, leilighetsblokker, eneboliger og eneboliger i kjede. Effektive prosesser, kort byggetid og gunstig pris er våre fremste kjennetegn.

En viktig drivkraft for våre medarbeidere er selskapets visjon »vi skaper boglede». Verdiene tydelig, engasjert, jordnær og pålitelig hjelper oss til å ta de riktige valgene i en hverdag preget av høyt tempo og i en virksomhet som er i sterk vekst. Trysilhus er organisert i konsern, har 160 medarbeidere og hovedkontor i Drammen.

FirmaTrysilhus
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist15.08.2017

Stillingen omfatter faglig ansvar for all prosjektering og dokumentasjon for våre leilighetsbygg i fire etasjer som er oppført i trekonstruksjon. Du vil etter hvert også få personalansvar. Stillingen vil dekke funksjoner hos både byggherre og vår egen entreprenør Omnibygg AS.

Vi ønsker en person med praktisk og teoretisk tilnærming til problemstillinger. Vi driver industriell bygging, og er derfor opptatt av at du klarer å finne smarte og effektive løsninger. Prosjekteringsleders base vil være i flotte kontorer sentralt i Drammen.

Kompetanse:

  • Ingeniør byggfag eller sivilingeniør med erfaring fra prosjektering
  • Minimum 5 års erfaring fra bransjen
  • God faglig kunnskap og gjennomføringsevne
  • Erfaring med AutoCAD/Archicad
  • Erfaring fra statikkberegninger

Egenskaper som vektlegges:

  • Meget god på struktur, planlegging og oppfølging
  • God på samhandling og kommunikasjon
  • Forretningssans og fokusert på kostnader
  • Kunne prioritere oppgaver i en hektisk hverdag

Vi tilbyr en utfordrende stilling med konkurransedyktige betingelser og belønning for gode resultater. Du vil ha muligheten til å påvirke arbeidshverdagen i en organisasjon som er i sterk vekst.

Søknad merkes «Prosjekteringsleder» og sendes snarest og senest innen 15.08.17 til ledigstilling@trysilhus.no

Rekruttering skjer fortløpende.

For mer informasjon, vennligst kontakt

Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning

Daglig leder Trysilhus Omnibo

913 39 223 Send e-post

Robert Eriksen

Daglig leder Omnibygg

928 49 488 Send e-post

Vis flere stillinger: