Årets Prosjekt 2016: BoSmart Brekke Blink Hus JBE Boligbygg as. Fra venstre: Sturla Sandholt, Blink Hus JBE Boligbygg AS, Jorun Frøyse og Jan Hoff, Blink Hus.Årets EAT Selger 2016 Kjetil Gjerde/ Blink Hus Bjune. Fra venstre: Jorun Frøyse - Blink Hus, Kjetil Gjerde - Blink Hus Bjune, Jan Hoff - Blink HusÅrets EET Selger/ Bedrift: Blink Hus Sogndal. Fra venstre: Terje Skjeldstad, Olav Grøteig, Asle Roar Hundere – Blink Hus Sogndal, Jan Hoff – Blink Hus).Årets Blinker: Camilla Thorsen/ Blink Hus Berge Sag. Fra venstre: Jan Hoff – Blink Hus, Camilla Thorsen – Blink Hus Berge Sag, Jorun Frøyse – Blink Hus).

Blink Hus delte ut flere priser

Tradisjonen tro så har Blink Hus gjennomført selger-/sommersamling i Tønsberg. Her ble flere priser delt ut i ulike kategorier

Det ble gjennomført tre innholdsrike dager med fagprogram. På åpningsdagen så ble selgerne loset gjennom lover og regler med Morten Meyer fra Boligprodusentenes Forening. I tillegg hadde Svein Gloslie en gjennomgang med deltagerne på «hvordan unngå reklamasjoner».

Neste dag ble åpnet av kjededirektør Jan Hoff som fortalte om status i kjeden og veien videre. Mikkel Sandvik, konserndirektør i Mestergruppen, hadde en gjennomgang av «etikk og etterlevelse», initiert av eieren FERD, og rettet mot egne organisasjoner.

Jon Sandnes fra BNL fulgte opp med et innlegg om «seriøsitetsarbeid i byggenæringen». Et viktig og avgjørende holdningsarbeid for en hel bransje. Erik Habberstad, innkjøpsdirektør hadde også et innlegg om status rundt leverandøravtaler og fremdrift. Resten av denne dagen så ble deltagerne loset gjennom 19 leverandører med oppdatering på produkter og tjenester.

På kvelden var det duket for festaften med underholdning og prisutdelinger.

Følgende priser ble utdelt:

Årets Prosjekt 2016: BoSmart Brekke Blink Hus JBE Boligbygg as

• Kvalitet på prosjektering

• Prosjektet er realisert /blir realisert

• Prosjektets visuelle utforming og løsning

• God markedsføring

• Prosjektet er en del av kjedens prosjektbank

Prosjekt 2016

Juryens begrunnelse:

«Årets prosjekt er denne gang levert på Østlandet. Og det er en glede å avsløre at det dreier seg om et BoSmart prosjekt. Prosjektet er 2 x modellen Brekke. Prosjektet tar steget inn i industrialisering og er levert med elementer og med baderoms moduler. Bedriften kan vise til en god og lærerik prosess, og gir uttrykk for at dette har gitt mersmak og motivasjon for nye prosjekter. Medlemmet er

ungt i Blink Hus familien, lokalisert i et viktig marked fremover».

Årets EAT Selger 2016: Kjetil Gjerde/Blink Hus Bjune: 
For:

• Gode resultater

• Målbevisst og “på hugget” i lokalt marked

• God til å veilede kunden gjennom alle valg som skal gjøres

• God til å kommunisere med kunden

• God samarbeidsevne med bygge-/ prosjektleder

• Gjør byggeprosessen for kunden enkel og trygg

Juryens begrunnelse:

«Årets vinner beskrives med at han har hatt en bratt læringskurve, som han har bestått med glans. Han har satt seg godt inn i reguleringsplaner og lover og regler, og gir kundene spisse og riktige råd. Han er på og er en fantastisk ambassadør for Blink Hus med sin troverdige, oppfølgende og særs hyggelig karakter. Han er kokken fra Vestlandet som har karamellisert Østlandet».

Årets EET-selger/bedrift: Blink Hus Sogndal: 
For:

• Høy salgsgrad

• God lønnsomhet

• Produktutvikling

• Synlighet gjennom markedsføring

• Målbevisst og proaktivt arbeid i lokalt marked

• God kunde kommunikasjon

«Årets vinner er lokalisert på Vestlandet. De har inntil videre konsentrert seg kun om EET markedet. Tross utfordrende terreng og natur, så gjennomfører de flotte prosjekter for folk flest. Jobber godt med tilvalgs pakker og skaper gode hjem å bo i. De bruker kjeden og arkitektkontoret aktivt, og de er en synlig aktør i sitt marked. Bedriften er også en kombinasjonsbedrift, Blink Hus og XL-Bygg. De valgte å etablere Blink Hus salgskontor i sentrum av byen og nærhet til kundene. De kan vise til en flott vekst i sitt marked».

Årets Blinker: Camilla Thorsen/ Blink Hus Berge Sag:
«Årets vinner er et friskt og inspirerende tilskudd i kollegiet. En engasjert og tydelig person som er opptatt av utvikling og marked. Årets vinner har høyt fokus på produktutvikling og kundebehov. Personen er en bidragsyter inn mot kjeden og fellesskapet, gjennom deltagelse både i markedsråd og katalog gruppe. Vedkommende er nytenkende og har et vinnende vesen».