Wahl eiendom har leid ut halve Dronning Eufemias gate 42. F.v. Pål Erik Christophersen, adm. dir., Camilla Wahl, styreleder og Christopher Winther Felix, markeds- og utleiedirektør, alle fra Wahl Eiendom.

Naboer flytter til Wahl Eiendom i Barcode

Vipps og Eiendomsverdi blir de første leietakerne i Dronning Eufemias gate 42, Wahl Eiendoms bygg i enden av Barcode.

– Vi er glade for å få disse selskapene som leietakere. Dette er spennende og innovative selskaper som passer godt inn i dette arkitektonisk spennende bygget, sier styreleder Camilla Wahl i Wahl Eiendom i en pressemelding.

Dronning Eufemias gate 42 er tegnet av A-lab, og med New York-inspirert fasade og utenpåliggende møterom danner bygget Barcodes spennende ansikt mot øst.

Vipps på toppen
Vipps flytter ut fra DNB og leier 7., 8. og 9. etasje, som er byggets tre øverste kontoretasjer. Eiendomsverdi flytter inn i 6. etasje. Leietakerne får felles personalrestaurant i 10. og 11. etasje med takterrasse og panoramautsikt over Oslofjorden. Totalt er det leid ut 2 208 kvm.

Wahl Eiendom arbeider nå med å leie ut 2. til 5. etasje, som er på rundt 550 kvadratmeter hver. På gateplan ligger et næringslokale som eies av OSU.

Stor interesse
– Det er stor interesse for Dronning Eufemias gate 42. Stadig flere oppdager hva Bjørvika er i ferd med å bli, og det er interessant å merke seg at de første leietakerne er selskaper som allerede er i Bjørvika og vet hvor godt de ansatte trives her. Mange synes også det er attraktivt å bli nabo til de mange gode selskapene som allerede er her, og til Microsoft og PwC som flytter inn på andre siden av gaten, sier markeds- og utleiedirektør Christopher Winther Felix.