Illustrasjonsfoto: Nordic Waterproofing

Petter Holth inn i Nordic Waterproofings konsernledelse

Petter Holth, daglig leder for den norske virksomheten av det børsnoterte selskapet Nordic Waterproofing, blir en del av konsernsjef Martin Ellis ledergruppe. Han skal bidra til videre vekst for konsernet i Norge.

- Vi ser dette som en naturlig utvikling for å sikre gruppens vekst i det norske markedet, sier konsernsjef Martin Ellis i en pressemelding fra Nordic Waterproofing. Han ønsker Holth velkommen inn i konsernledelsen.

Petter Holth går inn i konsernledelsen til Nordic Waterproofing. Foto: Nordic Waterproofing.

Stor framgang
Nordic Waterproofing Norge, med base i Askim, har vist meget positiv utvikling under Petter Holths ledelse. Virksomheten har, med sine to varemerker NORTETT og MATAKI, tatt et godt grep om tettesjiktmarkedet –både via byggevarehandelen og det profesjonelle tak-markedet – og jobber aktivt med produktutvikling for å møte de norske kravene til tette bygg og konstruksjoner.

Holth er glad for tilliten han nå blir vist, og gleder seg over å kunne påvirke framtidige strategier og beslutninger på konsernnivå.
- Jeg tar dette til inntekt for at Norge er et viktig marked for gruppen, og at det satses ytterligere her. Det er et svært godt signal, sier han i en kommentar.
Fire markedsområder
I Norge jobber Nordic Waterproofing aktivt innen fire markedsområder; vind- og damptettingsprodukter for hus, takbelegg for flate tak, innbygde membraner i konstruksjoner og radontettesystemer. I all hovedsak blir selskapets produkter produsert i på egne fabrikker i Finland, Sverige og Danmark.
- Selskapet har bevisst rekruttert produktspesialister innen sine fire hovedområder, for å kunne til rette legge de beste produktløsningene for markedet. Å bygge ett sterkt varemerke er en ressurskrevende og langsiktig satsning, men vi er på god vei og ser allerede at markedet har respondert positivt sier han.

1, 8 milliarder
Nordic Waterproofing Holding A/S har siden 10.juni 2016 vært børsnotert på Nasdaq Stockholm. Konsernet sysselsetter 680 personer, har virksomhet i ni land og hadde i 2016 driftsinntekter på 1,8 milliarder svenske kroner.