Multiconsult søker Siv.ing brukonstruksjoner

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom et 30-talls kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2300 medarbeidere.

Multiconsult opererer innenfor sju forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Multiconsult har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende oppdrag, bl.a. prosjektering av boliger og næringsbygg på Verket i Moss, utbyggingen ved Universitetet i Ås og flere skoler på Østlandet blant annet Brevik og Bjørlien skoler i Vestby og Spetalen skole i Råde. Vi arbeider også med Intercity jernbane fra Råde til Halden, Ny Rv 110 Simo - Ørebekk og ny Fv109 fra Råbekken til Sarpsborg. Vi har dessuten en rekke andre oppdrag innen bygg og eiendom, olje og gass, industri og energi.

Region Østfold består av mer enn 100 medarbeidere og har moderne kontorer i sentrum av Fredrikstad, Sarpsborg og Moss. Vi er organisert i avdelinger for "Bygg og eiendom", "Samferdsel og infrastruktur", "Industri, Olje og Gass og Energi" samt "Prosjektledelse og spesialrådgivning". Vi legger stor vekt på å utvikle våre medarbeidere, bruke moderne verktøy og metoder og ha et godt arbeidsmiljø. Hos oss kan du bo lokalt i vakre Østfold med nærhet til skjærgård og friluftsliv og samtidig jobbe nasjonalt og internasjonalt.

FirmaMulticonsult
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist15.08.2017

Til vår avdeling for Samferdsel og Infrastruktur søker vi etter personer med interesse og kompetanse innen bru- og samferdselskonstruksjoner

Erfarne konstruktører med erfaring innen beregninger og analyse.

Vi søker etter personer som er selvstendige, fleksible og omgjengelige og har god skriftlig framstillingsevne. Som ansatt i Multiconsult har du muligheten til å delta i store prosjekter både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Ansvarsområde

Vi søker primært personer som er i stand til å ivareta et ansvar som faglig støttespiller i store og små oppdrag, eller som har erfaring nok til å være disiplinleder innen konstruksjonsfaget.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

  • Høyere utdanning fra universitet/høyskole innen konstruksjonsteknikk
  • Minimum 5 års relevant erfaring
  • Erfaring med prosjektering og beskrivelser, og gjennomføring av prosjekter innen vei og jernbane
  • Erfaring innen dimensjonering og analyser av samferdselskonstruksjoner
  • Erfaring med beskrivelser etter prosesskode

Multiconsult tilbyr

  • Et meget godt arbeidsmiljø
  • Gode sosiale ordninger
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode forsikringsordninger
  • Utfordrende arbeidsoppgaver i et spennende og tverrfaglig miljø
  • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre seksjoner / regioner

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder, Ottar Gundersen på 918 38 860 / otg@multiconsult.no, eller seksjonsleder konstruksjonsteknikk Joachim Z. Helgesen på joah@multiconsult.no/ 907 26 953

Søk stilling

Vis flere stillinger: