Lisø blir sjef i GK Inneklima

Kim Robert Lisø blir ny sjef for GK Inneklima, og tiltrer stillingen 1. juli.

Lisø er utdannet sivilingeniør fra Narvik innen integrert bygningsteknologi, har doktorgrad i bygnings- og materialteknologi fra NTNU og er professor II innen klimatilpasning av bygninger ved NTNU. Han har lang erfaring som leder innen forskning, entreprenørvirksomhet og rådgivning. Tidligere har han blant annet ledet Skanska Teknikk og tidligfasemiljøet Forretningsutvikling Bygg i Skanska, hvor han også har vært innovasjonssjef. Lisø har også mange års erfaring som forskningssjef ved SINTEF Byggforsk, med ansvar for avdelingene Kunnskapssystemer og sertifisering og Energi og arkitektur. Han går til GK fra stilling som regiondirektør i rådgivingsselskapet COWI.

- Vi har store forventninger til Kim og den faglige tyngden han bringer med seg inn i ledergruppen i Norge. GK Inneklima har vært, og skal fortsatt være, landets ledende og mest innovative fagmiljø for energieffektive inneklimaløsninger, sier Jan Arild Wathne, som er leder for GK Norge som GK Inneklima er en del av.- Kim har rett bakgrunn for å kunne utvikle oss videre på dette sporet, fortsetter Wathne.

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har hatt betydelig vekst de siste årene og har i dag mer enn 1150 ansatte fordelt på seks regioner og 32 kontorsteder.Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskaper som GK Elektro, GK Rør og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige.

- Det er en fantastisk utfordring å få lov til å lede GK Inneklima, og jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen av selskapet sammen med dyktige medarbeidere over hele landet, sier Kim Robert Lisø.