Lykkelige vinnere av årets forhandler 2016 i VestlandsHus. F.v. selger Stian Grimseth, daglig leder Raymond Kjeilen og prosjektleder Bård Nordnes.

BT Hus årets VestlandsHus-forhandler

BT Hus fra Førde tok hjem bestemanns premien som årets forhandler i VestlandsHus under landsmøtet til kjeden som ble avholdt på Hurdalsjøen Hotell og Konferansesenter i Eidsvoll.

Dagfinn Helsem, daglig leder for Vestlandshus, sier i en pressemelding at han er meget fornøyd med året som har gått, og at VestlandsHus gjennomførte et vellykket landsmøte som innfridde forventningene. Han trekker spesielt frem suksessen rundt lanseringen rundt den nye huskatalogen, som det var knyttet mye spenning til.

Tradisjonen tro ble "Årets forhandler 2016" kåret på landsmøtet, og Helsem forteller at juryen hadde en tøff jobb med å velge ut en vinner. Det var likevel noen som utmerket seg på salg av VestlandsHus, engasjement og stor omsetning gjennom VestlandsHus` innkjøpsordning, og blant dem finner vi vinneren; BT Hus fra Førde.

- Vi synes det er utrolig kjekt at det blir hardere og hardere konkurranse om denne prisen, sier Helsem.

- Det vitner om kvalitet hos våre forhandlere at juryen hadde en vanskelig jobb med å velge ut vinneren, fortsetter han.

VestlandsHus forteller i meldingen at de er opptatt av at de skal være til å stole på, at kunden opplever å få gehør for egne ønsker og at husmodellene innfrir forventningene. Dette trekkes også frem i begrunnelsen for seieren til årets forhandler 2016.

- BT Hus Førde er en forhandler som er opptatt av å fronte våre verdier, og de går virkelig inn for å bruke VestlandsHus-konseptet, forklarer Dagfinn Helsem.

- Vi er en engasjert gjeng, som er opptatt av å gjøre en god jobb, sier Raymond Kjeilen, daglig leder hos BT Hus.