Prosjekteringsledere

LAB Entreprenør AS er en ledende entreprenørbedrift på Vestlandet, med hovedkontor i Bergen.
Selskapet har 150 ansatte og en årlig omsetning på 1,4 mrd kroner. Selskapet inngår i LAB-konsernet sammen med Åsane Byggmesterforretning AS og Fundamentering AS.
LAB Entreprenør AS har sitt primære arbeidsområde i Bergen og omegn, men utfører også utvalgte byggeoppdrag langs hele Vestlandet. LAB Entreprenør AS har store egne ressurser på utførelse av betongarbeider, samt på utvikling og styring av totalentrepriser på alle typer bygg.

FirmaLAB Entreprenør
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.06.2017

LAB Entreprenør AS har gjennom en rekke år utført mange store og utfordrende byggeoppdrag.

Vi har et tydelig mål om vekst og trenger derfor flere dyktige

PROSJEKTERINGSLEDERE

Vi søker deg som har erfaring som prosjekteringsleder fra byggebransjen. Som prosjekteringsleder vil du få ansvaret for å lede og koordinere prosjekteringsarbeidet i spennende prosjekter. Du vil være sentral i forhandlinger og innkjøp av prosjekterende rådgivere og arkitekter vedrørende funksjon, kvalitet, fremdrift og økonomi.

Vi søker deg som ønsker å delta aktivt i prosjektutviklingen og løsningsdesign. Du bør være en pådriver for bruk av digitale verktøy som BIM, VDC osv.

Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring med tverrfaglig prosjekteringsarbeid. Du vil få en viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen. Du er ryddig, systematisk, løsningsorientert og har gode formuleringsevner.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger.

Prosjektsjef Gard Kvalheim tlf. mob. 907 54 394, eller: Adm. dir. Trygve Mo tlf. mob. 918 37 413

Søknad sendes til soknad@lab.no

Vis flere stillinger: