Anleggsleder

LAB Entreprenør AS er en ledende entreprenørbedrift på Vestlandet, med hovedkontor i Bergen.
Selskapet har 150 ansatte og en årlig omsetning på 1,4 mrd kroner. Selskapet inngår i LAB-konsernet sammen med Åsane Byggmesterforretning AS og Fundamentering AS.
LAB Entreprenør AS har sitt primære arbeidsområde i Bergen og omegn, men utfører også utvalgte byggeoppdrag langs hele Vestlandet. LAB Entreprenør AS har store egne ressurser på utførelse av betongarbeider, samt på utvikling og styring av totalentrepriser på alle typer bygg.

FirmaLAB Entreprenør
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.06.2017

LAB Entreprenør AS har gjennom en rekke år utført mange store og utfordrende byggeoppdrag.

Vi har et tydelig mål om vekst og trenger derfor flere dyktige

ANLEGGSLEDERE

Du må ha bred erfaring fra bygg relatert entreprenørdrift og trives med en hektisk hverdag. Du er en engasjert leder som motiverer dine kollegaer, og er en pådriver som utfordres av høye mål. En forutsetning er også at du, som oss, har et kompromissløst forhold til sikkerhet og etikk.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være planlegging og gjennomføring av store og mellomstore byggeprosjekt for offentlige og private kunder. Som anleggsleder er du stedlig leder på byggeplassen og har ansvar for alle driftsrelaterte oppgaver.

Har du teknisk utdannelse og relevant erfaring fra bransjen, vil du få en sentral rolle i bedriften med stor kontaktflate mot prosjekter, kunder og resten av organisasjonen. Du er ryddig, systematisk, løsningsorientert og har gode formuleringsevner.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Driftssjef Vegard Eik tlf. mob. 976 62 214 eller Adm. dir. Trygve Mo tlf. mob. 918 37 413. Søknader sendes til soknad@lab.no

Vis flere stillinger: