Fabrikksjef

Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og tilhørende tjenester. Konsernet har 52 operative enheter i Norge, Sverige og Danmark, med ca. 3 500 ansatte og en omsetning på 10,4 milliarder.

Moelven Modus AS er et datterselskap i Moelven-konsernet og er Nordens ledende produsent og leverandør av monteringsferdige romløsninger for kontor og kommersielle lokaler. Selskapet har hovedkontor i Norge og flere salgskontorer i Sverige og Norge. Våre kunder er i hovedsak byggeiere, forvaltere og bruker av næringsbygg, entreprenører og arkitekter. Vi er 489 medarbeidere som til sammen omsetter for 769,5 millioner kroner.

FirmaMoelven Modus
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist23.06.2017

Vår Fabrikksjef, etter snart 16 år, skal i gang med nye utfordringer. Vi søker derfor etter ny dyktig Fabrikksjef til vår fabrikk på Jessheim. Som Fabrikksjef vil du ha totalansvaret for innkjøp, produksjon og leveranse på Jessheim.

Fabrikken på Jessheim er en av tre fabrikker i Moelven Modus. De to øvrige ligger i Sverige i hhv. Kumla og Hulån. På Jessheim produserer vi bl.a. tette vegger i gips og tre, kontorfronter med og uten glass og i tillegg har vi norsk agentur for undertaksplater. Det er 40 medarbeidere knyttet opp mot produksjonen på Jessheim. Fabrikkens viktigste kunder er de landsdekkende avdelingene til Moelven Modus og det vil være svært betydningsfullt med god gjensidig/ kommunikasjon og serviceinnstilling. Vår produksjon og vår evne til å levere både på tid, sted og kvalitet er en av våre suksessfaktorer.

Fabrikken ligger samlokalisert med hovedkontoret til Moelven Modus og i tillegg til funksjonen som Fabrikksjef, vil stillingen inkludere rollen som "Plassjef" på Jessheim. Stillingen vil rapportere til Produksjonsdirektør og vil være en del av hans ledergruppe.

Personen vi søker:

  • Har allerede googlet oss, vært innom vår hjemmeside og facebookside og i tillegg sett igjennom vedlagte videolinker og tenkt; "Dette vil jeg være med på!"
  • Har merkantil og/eller teknisk utdanning på høyskolenivå, og med relevant ledererfaring fra produksjonsmiljøer.
  • Vi forutsetter gode kunnskaper innen LEAN/produksjonsstyring og logistikk og ikke minst at du er god med folk.
  • Fordelaktig med kjennskap til byggebransjen og/eller trebearbeidelse industrien.
  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og er komfortabel med å bruke ulike dataverktøy.
  • Er en operativ, pragmatisk leder med evner til å motivere, involvere og skape engasjement, samt stille krav og forventninger.
  • Er strukturert, kvalitetsbevisst og innehar god økonomisk forståelse.
  • Motiveres av å lykkes gjennom andre og vite å sette pris på det.
  • Tror på de løsningene Moelven Modus kan tilby og gjennom entusiasme skape gode langsiktige relasjoner, lønnsomhet og resultater.

Å bli en del av Moelven Modus betyr:

  • At du blir del av en markedsledende organisasjon med stolte medarbeidere, høye ambisjoner og finansiell styrke.
  • Spennende ledelses- og produksjonsutfordringer.
  • Muligheter for faglig og personlig utvikling.
  • Konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med Hallgeir Bakken i Dfind Executive på tlf. 905 51 202. Søknad og cv sendes på mail: hallgeir.bakken@dfind.no og ønskes konfidensialitet så oppgir du dette i din søknad.

Vis flere stillinger: