Butikkselger - byggevarer

People4you er et av landets raskest voksende bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi løser bemanningsutfordringene for næringslivet. Våre rådgivere har solid erfaring fra bransjen og benytter DNV-sertifiserte verktøy i sitt arbeid. Vi har kontorer i Oslo,Askim, Bergen, Romerike, Ski og Stavanger. Vi har spesialistselskaper innenfor IT og Bygg & Anlegg, der vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter innenfor bemanning og rekruttering.

FirmaPeople4You
FylkeØstfold
StedRakkestad
Søknadsfrist18.06.2017

For byggevarekjede søker vi butikkmedarbeider for sommerjobb

Butikkselger - byggevarer

En byggevarekjede med flere butikker i Østfold trenger en dreven butikkselger som kan jobbe gjennom hele sommeren. Dette er i utgangspunktet en sommerjobb, men det kan bli aktuelt med tilkallingsvakter etter dette. Vi ser etter en allsidig person som har erfaring fra tilsvarende arbeid. Du må ha en voksen og kundevennlig fremtreden i tillegg til bred produktkunnskap om materialvalg, festemateriell, ulike verktøy, jernvare, maling etc. Du vil betjene datakasse (opplæring vil bli gitt) i tillegg til å kunne betjene blandemaskin for maling. Du må være i fysisk god form samt disponere egen bil.

Oppstart ca. 1. juli og varer ut august.

Arbeidsoppgaver

  • Salg av byggevarer
  • Betjene kasse
  • Blande maling
  • Kundebehandling

Arbeidstid

07:00-16:30 (turnus) + annenhver lørdag 09:00-14:00

Ønskede kvalifikasjoner

Du har helst erfaring fra tilsvarende arbeid eller annen relevant bakgrunn fra byggebransjen. Du må ha produktkunskap om alt av byggevarer (materialvalg, verktøy, festemateriell, maling). Du må ha førerkort kl. B og disponere egen bil.

Personlige egenskaper

Du er en omgjengelig og hyggelig person med god arbeidsmoral. Du er strukturert og selvstendig samtidig som du liker å jobbe sammen med andre for å oppnå et godt resultat. Du har en ansvarsfull og voksen personlighet. Det er en fordel om du bor i nærområdet. Søkere må snakke flytende norsk/svensk 100%

Vi tilbyr

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold hos en arbeidsgiver som setter pris på sine ansatte. Din kompetanse er viktig for bedriften og du vil være omgitt av gode kollegaer med mye kunnskap og faglig engasjement.

People4you er opptatt av at du trives, føler mestring, får utvikling og at du har en god dag på jobb. Etter endt oppdrag vil People4you kunne tilby andre tilsvarende stillinger hos andre oppdragsgivere.

Søknad og CV sendes på aktuell stilling på våre hjemmesider www.people4you.no.

Kontakt Hanne Danielsen på mobil 90648552 eller på e-post: hanne.danielsen@people4you.no dersom du har noen spørsmål.

Vis flere stillinger: