HR-leder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2016).

Til vår landsomfattende anleggsvirksomhet søker vi en HR-leder. Anleggsvirksomheten gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter. Vår kjernevirksomhet utøves av ca. 1200 ansatte med en årlig omsetning på ca. 5 mrd kroner.

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist22.06.2017

Vi søker en erfaren HR- leder med relevant utdanning som kan vise til sterke resultater innen operativt HR-arbeid.

HR-lederen vil ha en stor kontaktflate i organisasjonen som bindeledd mellom prosjektsjefene, prosjektene og sentrale staber. Stillingen rapporterer til ressurssjef.

Arbiedsoppgaver

Du vil få ansvaret for å lede HR-teamet i Ressursavdelingen i Veidekke Anlegg. Ressursavdelingen har blant annet ansvaret for mannskapsstyring, utarbeide status- og behovsanalyser og drive scenarioplanlegging. Videre vil vi at du bidrar til at tall og analyser i større grad brukes som et ledelsesverktøy også innen HR-faget.

HR jobber tett på prosjektene og er en viktig støttespiller og rådgiver for våre ledere, medarbeidere og resten av HR-teamet.

Systematisk kompetanseutvikling er et av våre fokusområder og du vil være en sentral bidragsyter i dette. Å effektivisere og digitalisere HR-prosesser og verktøy vil også være en av dine sentrale ansvarsområder.

Vi ser for oss at du har

  • utdanning på høyskole eller universitet og gjerne med en kombinasjon av HR-, tekniske og merkantile fag.
  • til sammen minst 10-års erfaring innenfor og/eller HR/ledelse.
  • erfaring fra mannskapsstyring i prosjektorganisasjoner - for eksempel i bransjer innenfor bygg og anlegg, offshore/maritim, bemanningsbransjen eller tilsvarende virksomheter.
  • kunnskap og erfaring om arbeidslivets spilleregler, lovverk, tariff og samarbeid med fagforeninger.
  • erfaring med tekniske verktøy, digitalisering og prosesser.

Profil

Du er en trygg, strukturert og handlekraftig person med godt humør og stor arbeidskapasitet. Du har en involverende lederstil og evner å kommunisere godt med alle på alle nivåer i organisasjonen. Vi ønsker oss en leder som er god på å lytte, er åpen, har lyst til å dele kunnskap, evner å se hele organisasjonen og å tenke helhetlig. Du bør også være en leder som er opptatt av hvordan digitalisering og teknologi vil kunne endre måten vi arbeider på.

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Vi kan tilby

En spennende stilling med muligheter til å ta ansvar og sette spor. Du vil jobbe i et konsern med gode muligheter for kompetanseutvikling. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og gjennom vårt aksjeprogram får du mulighet til å bli medeier i selskapet. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Arbeidssted vil i hovedsak være Skøyen, men jevnlig arbeid ute i prosjektene må også påregnes.

Spørsmål om stillingen

Anders Haaland

Ressurssjef

Telefon 901 28 720

SØK STILLING

Vis flere stillinger: