Elektrofagarbeider, prosjektelektriker, hjelpemontør

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Search & Selection
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er en passe stor og solid elektrikerbedrift i Oslo. De tilbyr et bredt spekter av tjenester både til privat- og næringskunder. Firmaet kjennetegnes med solid økonomi, meget godt arbeidsmiljø, hyggelige ledere og en arbeidsdag uten mas og stress. De gleder seg over stor økning i oppdragsmengde med mange nye kunder, både privat og offentlig. For å styrke deres team av dyktige elektrikere og montører, søker de nå flere gode medarbeidere. Både nyutdannede og erfarne montører/elektrikere oppfordres til å søke på stillingene:

- Elektrofagarbeidere
- Prosjektelektriker for større oppdrag innen næring
- Hjelpemontører

Det er naturlig nok mye kundekontakt, så det er absolutt krav til gode norskkunnskaper. Førerkort for bil er også forutsetning.

Kvalifikasjoner/egenskaper:

- fagbrev gruppe L med god kunnskap om NEK400
- flytende norsk
- alt DSB-godkjennelse
- gjerne noen års relevant erfaring
- førerkort klasse B
- utpreget god ordenssans
- selvgående
- serviceinnstilt
- blid og hyggelig

Vi tilbyr:

- ordnede arbeidsforhold
- konkurransedyktige betingelser
- en travel og trivelig arbeidsdag
- faglige utfordringer
- gode muligheter for personlig utvikling

Vi ønsker din søknad snarest mulig. Har du spørsmål, ring partner Erik T. Merum tlf 41 678 670. Søknader sendes etm@sonar.no og blir løpende behandlet.

Vis flere stillinger: