Foto: Sigdal Kjøkken

Sigdal selger kjøkken i virtuell virkelighet

Sigdal Kjøkken prøver ut virtuell virkelighet (VR) når de selger nye kjøkken.

Det skriver Sigdal Kjøkken i en pressemelding denne uken.

– I disse dager mottar alle våre 50 forhandlere sin andel av over 10.000 Virtual Reality-briller produsert for Sigdal Kjøkken, uttaler salgsdirektør Håvard Vatne i meldingen.

Virtuell virkelighet (VR) skapes gjennom digitale briller som lar brukeren bevege seg gjennom en digital verden. Her kan man snu på hodet for å se seg rundt, se opp eller ned, og bevege seg rundt digitale objekter for å se det fra flere sider. Avhengig av programmet kan man også gjøre endringer i den virtuelle virkeligheten. Ved hjelp av riktig utstyr kan smarttelefonen gjøres om til VR-briller.

Sigdals profesjonelle partnere vil nå kunne tilby visninger av eksempelkjøkken i virtuell virkelighet til prospektive kunder, heter det i pressemeldingen.

Kunder som signerer avtale om kjøp, skal også få med seg VR- briller fra Sigdal Kjøkken uten kostnad, slik at de kan vise frem det digitale kjøkkenet til andre, heter det videre i meldingen.

– For våre profesjonelle partnere er dette en mulighet til å tilby en helt spesiell opplevelse for sine kunder, et unikt verktøy for å selge mer til flere, avslutter Håvard Vatne.