Prosjektleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Søknadsfrist30.06.2017

NCC Building bygger bærekraftige bygg for både offentlige og private kunder. Vi har store ambisjoner videre, og med moderne prosesser, digitalisering og en fremoverlent holdning skal vi være med å forandre bransjen. I rollen som prosjektleder søker vi deg som vil være en del av vår forandringsreise og styrke vår posisjon i området i Oslo, Østlandet.

PROSJEKTLEDER

Her er dine nye utfordringer

Som prosjektleder vil du være ansvarlig for hele prosjektets gjennomføring, fra byggestart til overlevering. Det innebærer ansvar for prosjekts planlegging og gjennomføring med tanke på fremdrift, kvalitet, tid og økonomi. Du vil være en styrende prosjektleder innad i linjen, delta i planlegging og styring av entreprise og egenproduksjon, samt inngåelse og oppfølging av avtaler og kontrakter i samarbeid med distriktssjef.

Rollen som prosjektleder omfatter også:

  • arbeid med tilbudsbehandling
  • å være kontaktperson ut mot kunde, marked, leverandører og myndigheter
  • personalledelse og ressursstyring
  • ansvar for innkjøp, budsjett og rapportering til distriktssjef

Dette er erfaringene og egenskapene vi ønsker at du har

For å trives hos oss i NCC må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. I denne rollen er det viktig å ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner på tvers av alle forretningsområder og nivåer. Vi ser etter en person som kan motivere og inspirere sine medarbeidere til å jobbe mot felles mål, og stimulere til å skape et godt miljø med tillit og stabilitet i prosjektet. Du er en synlig leder som viser gjennomføringskraft, er løsningsorientert og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

I tillegg ønsker vi at du har:

  • teknisk utdannelse tilsvarende ingeniør/sivilingeniør
  • minimum 5 års erfaring fra bygg- og prosjektledelse
  • god økonomisk forståelse

Bli med å skape fremtidens bygg med oss!

Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Vi er stolt av å kunne tilby våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem.
Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist: 30. juni 2017

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere. NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa. Vi bygger og utvikler boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier og annen infrastruktur.

Søk her

Kontaktpersoner:

Lars Westman
Head of Operations, NCC Building
+47 982 65 681
lars.westman@ncc.no

Hege Skinner
HR Manager, NCC Building
+47 915 75 249
hege.skinner@ncc.no

Vis flere stillinger: