Bygg reis Deg-direktør Gunnar Glavin Nybø informerte de fremmøtte om høstens messe. Foto: Digital Mediepartner AS – Eivind Von Døhlen

Vellykket Bygg Reis Deg-kick off

Torsdag hadde Bygg Reis Deg for første gang i nyere tid et eget kick off for utstillere som skal være med på høstens messe.

Rundt 80 utstillere hadde møtt opp på Norges Varemesse for status og tips for hvordan man kan lykkes på messen.

Administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg fortalte de fremmøtte om status for messen og Det Norske Byggemøte. Mens Andreas Ljones, leder for eksterne arrangementer på Norges Varemesse, ga tips og råd for hvordan man skal lykkes på messen.

– Dette var en suksess, jeg følte at forsamlingen var engasjert og tok utfordringen med å forberede seg enda bedre og samspille med oss slik at vi i fellesskap kan oppnå et enda større utbytte og øke antall besøkende. Sammen skal vi videreutvikle Bygg Reis Deg til å bli Byggenæringens viktigste møteplass. Dette er noe vi definitivt kommer til å gjenta, sier en engasjert Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg til Byggeindustrien.

– Vi har fått kjempegode tilbakemeldinger, og det viktigste var at utstillerne ble inspirert, motivert og at de fikk mange praktiske råd og tips som vil gjøre dem i stand til å lykkes enda bedre på messen, legger han til.

Seansen ble avsluttet med at utstillerne fikk lov til å inspisere messehallene og plassene hvor de har fått stand.

- Det var en inspirasjonsinnsprøytning og en klar bevisstgjøring for hvordan vi kan få best utbytte av å være deltaker på Bygg Reis Deg. Ikke minst nyttige tips til hvordan vi skal bygge vår stand. Vi gleder oss, sier Monica Krogstad fra Fagrådet for Våtrom.

For øvrig er 99 prosent av utstillingsplassen solgt, og det gjenstår bare rundt 400 kvadratmeter til messen som starter 18. oktober.