Foto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: JackonFoto: Jackon

Flere nyheter på Jackons fagdag

Industrikonsernet Jackon samlet torsdag kunder og forhandlere til fagdag i Fredrikstad.

Torsdag arrangerte Jackon sin årlige fagdag på Kompetansesenteret i Fredrikstad. Over 250 fagfolk deltok på arrangementet, skriver iundustrikonsernet i en pressemelding.

– Vi har gjennomført fagdag et dusin ganger tidligere ved flere av våre fabrikker, og det har blitt en årlig tradisjon. Siden vi åpnet Kompetansesenteret vårt for to år siden, har 2.800 bransjefolk fra hele Skandinavia tatt turen innom. Det forteller mye om hvor stort behov det er for kompetanseheving og opplæring i byggebransjen. Målet er at møtene med profesjonelle brukere, forhandlere, arkitekter og studenter skal gi våre egne ansatte inspirasjon til å utvikle bedre løsninger. Skal man være en seriøs aktør og lede utviklingen må man tilføre kunder og markedet det lille ekstra, uttaler salgsdirektør Jan-Erik Engebretsen i Jackon.

Tidligere i år kjøpte Jackon opp finske ThermiSol, og fikk dermed tilgang på en ny produktportefølje.

– Det er naturlig å benytte fagdagen til å vise fram flere spennende løsninger fra ThermiSol, blant annet en trinnlydsplate i EPS og sandwich veggpaneler utviklet spesielt for industribygg. For å forsterke det hele, er våre finske kollegaer med oss gjennom hele dagen. Det er en trygghet å demonstrere byggesystemene under kyndig veiledning, sier Engebretsen i pressemeldingen.

Aktivitetstilbudene på fagdagen omfatter blant annet en stor innendørs byggeplass, hvor deltakerne selv kan teste de ulike byggesystemene knyttet til forskjellige faser i byggeprosessen. Deltakerne blir også presentert for flere nyheter i sortimentet, blant annet en diffusjonstett membranplate til bruk i våtrom, skriver Jackon.

– Innovasjon er en viktig satsning for oss, og vi er stolte av å vise frem nye produkter på fagdagen. Kunnskapsdeling og direkte tilbakemeldinger fra kundene er det beste utgangspunktet for videreutvikling og ny innovasjon. I tillegg til det faglige er dette en fin møteplass for alle aktører i bransjen, avslutter Engebretsen i pressemeldingen.