Slik blir Feiring Vestfold

Feiring Bruk etablerer virksomhet i Vestfold

Feiring Bruk etablerer virksomhet i Vestfold. Det nye anlegget ved Tønsberg styrker konsernets leveransedyktighet i en region med sterk vekst.

Når det første spadetaket tas for det nye pukkverket ved Taranrød om noen få uker, er det en lang prosess som ligger bak. Initiativet til masseuttaket kom blant annet fra Jørn Furuhaug i Tønsberg-baserte NAF Invest, som de siste 5-6 årene har jobbet med å få alle nødvendige reguleringer og avtaler på plass.

Det nye anlegget skal etter planen være i drift allerede i år, men først skal det bygges vei og infrastruktur inn fra Taranrødveien. Med kort vei til både E18 og Tønsberg sentrum regner man med at det nye anlegget vil kunne forsyne store deler av Vestfold med pukk og grus.

Furuhaug har inngått partnerskap med det tradisjonsrike familieselskapet Feiring Bruk, som fra før av har elleve pukkverk i drift, hovedsakelig på Østlandet. Dette blir deres første i Vestfold, og markedsansvarlig i Feiring Bruk, Knut Ollendorff, er svært fornøyd over å endelig kunne gi et tilbud til kunder i Vestfold:

– Vi har lenge hatt lyst til å forlenge aksen vår fra Oslo og vestover, siden vi allerede er godt etablert i Østfold. Vi ser at Vestfold er et veldig interessant marked i vekst og har gledet oss veldig til å kunne meddele nyheten om denne oppstarten, sier Ollendorff i en pressemelding.