Landskapsarkitekt

Urbanisering, globalisering og klimaendringer utgjør tre av dagens største globale utfordringer – og de har stor innvirkning på infrastruktur og samferdsel. Behovet for å skape tettere, velfungerende bomiljøer innenfor eksisterende bystrøk krever bærekraftige, nyskapende og kostnadseffektive ingeniørløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist07.07.2017

Til vårt kontor i Drammen ønsker vi flere landskapsarkitekter til å håndtere en økende oppdragsmengde.

I Norge har Rambøll 60 landskapsarkitekter fordelt på ni kontorer som alle er en del av et stort tverrfaglig miljø. Landskapsarkitektene våre jobber innfor et stort spenn av oppgaver, alt fra tradisjonelle landskapsoppgaver til store infrastrukturprosjekter.

Avdeling Plan og Arkitektur har for tiden 25 medarbeidere med kontorsted i Drammen, Tønsberg og Skien. Vi er hovedsakelig arealplanleggere, arkitekter, landskapsarkitekter og sivilingeniører.

Om stillingen

Plan og Arkitektur har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi søker nå spesielt landskapsarkitekter som (treffer på en/ flere av punktene):

  • har bred erfaring med prosjektering av byrom, skole- og helseanlegg, samferdselsanlegg og/ eller stasjons- og jernbaneprosjekter
  • har erfaring fra prosjektledelse for tverrfaglige prosjekter
  • har 3D prosjekteringserfaring
  • har gode samarbeidsevner og samtidig evne til å arbeide selvstendig og strukturert

Hvem vi søker

Vi søker landskapsarkitekter til vårt kontor i Drammen. I tillegg til faglig dyktighet vil ønskelige egenskaper og kvalifikasjoner være:

  • at du har minimum 8 års erfaring som landskapsarkitekt
  • at du tør bevege deg utenfor komfortsonen og tør å utfordre deg og dine kolleger
  • at du har ambisjoner på fagets vegne
  • at du skriver godt norsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med:

Seksjonsleder Arkitektur og landskap Sylvia Piamonte Samuelsen – 454 01 745, syvlvia.samuelsen@ramboll.no

Evt. avd. leder Sigrun Dalen Ganz 908 54 868, sigrun.ganz@ramboll.no

Vis flere stillinger: