Ida Kr. Schlotterbeck i Entra, daglig leder i Sundt-kvartalet Geir Graff-Kallevåg og Frank R. Helgesen i Entra. Foto: Tom Bratlie

Arrangerer festival for leietakere og nabolaget til Sundtkvartalet

For å feire åpningen av Sundtkvartalet arrangerer Sundtkvartalet AS og leietakerne en festival. Også naboene i området er invitert. 

– Ambisjonen var å lage en festival som en selv ville syntes det var stas å gå på. Vi har derfor valgt å markere det nye kvartalet med kjente artister, foodtrucks, quiz, leker, spill, artige premier og DJ, sier prosjektleder for festivalen Ida Kr. Schlotterbeck i Entra.

Det blir ingen snorklipping, men ordfører Marianne Borgen vil være med og åpne festivalen. Hun har et ekstra stort hjerte for Tøyen og vil markere moderniseringen av området.

Hele nabolaget er velkommen til festivalen. Inne på festivalområdet blir det 18-års grense og profesjonelt vakthold.

– Men de som er under 18 kan gjerne følge med på artistene fra plasser rett utenfor festivalområder. Lave gjerder gjør dette enkelt. Med festivalen ønsker vi å vise den gode atmosfæren og store mangfoldet som preger denne delen av byen. Vi ønsker alle hjertelig velkommen, sier eiendomssjef Frank R. Helgesen, i Entra.

– Området har hatt et litt frynsete rykte, og en del mennesker har vært skeptiske til å bevege seg her. Nå vil opp mot 2000 mennesker ha sin daglige arbeidsplass her på Sundtkvartalet. Dette skaper mer liv og aktivitet, som igjen bidrar til at mange flere vil oppdage denne spennende delen av byen, forteller daglig leder i Sundt-kvartalet, Geir Graff-Kallevåg.

– Vi er stolte av hva vi har oppnådd med Sundtkvartalet og transformasjonen som skjer i området, og vi håper denne festivalen blir en fin møteplass for nye relasjoner, legger Bjørn Mattsson fra Skanska til.