Avdelingssjef Forus

Lemminkäinen Norge er en av landets ledende leverandører av asfalt, pukk, grus og anleggsarbeider. Våre kunder vektlegger sterk fagkompetanse, lang erfaring, lokal tilstedeværelse og høy kvalitet i gjennomføring når de skal beskrive Lemminkäinen. Det er vi stolte av. I dag er vi 550 medarbeidere i våre tre forretningsområder, og vi er tilstede over hele Norge.

FirmaLemminkäinen Norge
FylkeRogaland
StedForus
Søknadsfristsnarest

Kundekontakt – Salg - Prosjektgjennomføring

Som Avdelingssjef på Forus har du ansvar for kundekontakt, salg og prosjektgjennomføring til Lemminkäinen i Stavanger området. Vi er markedsleder i regionen. Dette innebærer en omsetning på over 180 MNOK. I Lemminkäinen Norge er vi i dag 50 meget dyktige medarbeidere.

En del av arbeidet vil bestå av planlegging og ledelse gjennom ukentlige avdelingsmøter. Du vil jobbe i tett samarbeid med Prosjektledere og Produksjonssjef, samt være delaktig i tilbudskalkulasjon og oppfølging slik at godkjente anbud utføres i samsvar med de kalkylene som er utarbeidet. Du får beslutningsmyndighet innenfor hvilke anbud som er aktuelle å regne på, strategiske avgjørelser, prisdiskusjoner og fremtidige ansettelser i avdelingen.

Du vil ha løpende oversikt over kapasitet på mannskap og maskiner. Du må ha sans for effektivisering og forbedring av arbeidsmetodikk, og tørre å utfordre etablerte rutiner. Samtidig skal du være en trygg leder og fungere som en aktiv pådriver for god HMS. Som leder er du lyttende, tydelig og besluttsom. Du har erfaring fra personalansvar, gjerne fra tilsvarende virksomhet.

For å lykkes må du ha god kompetanse innen kontraktarbeid og avtaleforståelse. Gjennom erfaring fra anleggsvirksomheter er du godt kjent med utfordringer knyttet til logistikk.

Vi tilbyr en spennende lederrolle i et selskap som er opptatt av kvalitet, samarbeid og respekt for hverandre.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval v/Petter Haakonsen, tlf. 975 59 19. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: