Utviklingssjef - Produkt og teknologi

Flexit AS er en av Nordens ledende leverandør av boligventilasjon med over 240 medarbeidere i Norge og Sverige. Vi mener at alle fortjener ren og frisk luft for et sunt inneklima, derfor investerer vi betydelige beløp i produktutvikling for å hele tiden videreutvikle og produsere nyskapende ventilasjonsløsninger for boliger og næringsbygg.

Det er menneskene bak produktene, tjenestene og merkevaren Flexit som gjør oss til hva vi er. Vi jobber sammen og behandler hverandre med respekt, på samme måte som vi behandler våre kunder. Flexit omsetter for om lag 600 millioner kroner i året.

For mer informasjon: www.flexit.no

FirmaFlexit
FylkeØstfold
StedØrje
Søknadsfrist19.06.2017

Ansvars- og arbeidsoppgaver

Bedriften er inne i en spennende fase der det grønne skifte, skjerpende energikrav og digitalisering er sentrale drivere i vårt utviklingsarbeid. For ytterligere å styrke sin markedsposisjon i årene som kommer står produktutvikling svært sentralt for bedriften.

Vi søker derfor etter ny sjef for produktutviklingsavdelingen og markedsanalyse, som vil få ansvar for å lede og videreutvikle avdelingens 22 selvgående, motiverte ledere og medarbeidere.

Utviklingssjefen sitter i ledergruppen og har ansvar for bedriftens overordnede strategiske teknologiutvikling. Du får dessuten ansvar for å definere mål for utviklingsarbeidet, prioritere og koordinere innsatsen samt allokere ressurser til avdelingens ulike prosjekter.

Bakgrunn og erfaring

Vi ser etter en teamorientert og handlekraftig kandidat med høyere teknisk utdannelse på masternivå. Kandidaten må ha noen års erfaring som leder av industrielt produktutviklingsarbeid.

For spørsmål eller en uforpliktende prat, kontakt Per Bjerk på mobil 481 55 446/ mail: pbj@hartmark.no eller Sondre Nygård Trønnes på mobil 901 07 296/mail: snt@hartmark.no hos Hartmark Executive Search.

Søknadsfrist: 19. juni 2017.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: