Politiet gjenopptar søk etter Evje

Søket etter Implenia Norges administrerende direktør Stig Ingar Evje ble tatt opp igjen av politiet torsdag ettermiddag.

Søket etter savnede Stig Ingar Evje er gjenopptatt av politiet. Evje kan ha mer skjegg enn det som er vist på bildet. Foto: Madeleine Bergheim

Ifølge VG har familien fortsatt tro på at Stig Ingar Evje er i live, og sier til avisen at de er glade for at politiet har gjenopptatt søket.

Politiet har fått inn to observasjoner i området Spåtind i Nordre Land kommune på en mann som kan ligne veldig på Evje.

– Søk etter savnede Stig Ingar Evje starter opp igjen i ettermiddag i området Spåtind. En mann som kan ligne er sett i området 14.5. og 23.5, skrev Innlandet politidistrikt på Twitter torsdag ettermiddag.

Fra klokken 16 torsdag startet politiet et aktivt søk i dette området.

– Det vil bli benyttet mannskaper fra politi og FIG (fredsinnsatsgruppe/Heimevernet) og eventuelt helikopter. Politiet ønsker flere opplysninger og ber om at de som var i området de dagene tar kontakt med oss, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

Stig Ingar Evje forsvant fra hytta si ved Natrudstilen ved Sjusjøen i Ringsaker kommune onsdag 3. mai klokken 0545.

Ifølge politiet var Evje ikledd mørkegrå vindstopper-jakke, svart treningsbukse og fjellsko/vintersko da han forsvant. Evje er 170 cm.

Han kan ha en del mer skjeggvekst enn det som er vist på bilder av ham.

Siden Evje forsvant har politiet sammen med frivillige organisasjoner gjennomført søk i nærområdene i Ringsakerfjellet, uten at han har blitt funnet. Venner og bekjente av Stig har også gjennomført en privat leteaksjon.

Har du sett savnede Stig Ingar eller har informasjon om han, ta kontakt med politiet på tlf. 02 800.