Elektromontør entreprise

GK Elektro leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg. GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. Vi er etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 430 medarbeidere og omsatt for 500 millioner i 2016. GK Gruppen omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

FirmaGK Elektro Østfold
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist30.06.2017

Jobb med elektro hos Norges ledende TotalTekniske Entreprenør!

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

GK Elektro AS sine kontorer i Østfold ligger på Solgaard Skog, rett ved E6 Mosseporten. Vi er totalt 39 ansatte per i dag, med fordeling på 10 personer på kontoret og 29 som jobber ute i feltet. Grunnet økt ordreinngang er vi på jakt etter nye montører.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

Elektromontører entreprise:

Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på entreprise. Du er proaktiv, positiv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektriker gr. L er nødvendig, du behersker norsk muntlig og skriftlig.

Det er ønskelig med elektrikere som er vant til å jobbe selvstendig, har god teknisk innsikt og bred erfaring fra faget.

GK Elektro kan tilby en interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om stillingen.

Søknader behandles fortløpende.

Referanse:Elektromontør GK Østfold

Kontaktperson: Roger Johansen, avdelingsleder, tlf.: 930 51 765

Søk her

Vis flere stillinger: