Divisjonsdirektør Bygg og Anlegg


Personalhuset Staffing Group er en del av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningskonsern med over 1,3 milliard NOK i omsetning. Vi tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie og omstilling. Personalhuset Staffing Group har 35 kontorer, og uansett hvor du møter oss, vil den samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester. For mer informasjon se www.personalhuset.no

FirmaPersonalhuset Staffing Group
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Ønsker du å være med på å videreutvikle Nordens ledende rekrutterings- og bemanningsselskap?

Vi har store vekstambisjoner og til å bygge opp rekrutterings- og bemanningsselskapet Personalhuset Staffing Group’s segment innen Bygg og anlegg søker vi en operativ leder med et sterkt kommersielt driv. Vi har en solid posisjon innen vårt marked i dag og har som mål om å bli en totalleverandør av rekrutterings- og bemanningstjenester i Norge. Vi ønsker en dynamisk og markedsorientert leder som motiveres av å vinne nye kunder og inspirere våre medarbeidere.

Stillingen rapporterer til CEO.

Arbeidsoppgaver

  • Totalansvar for divisjonen med budsjett,-resultat- og personalansvar
  • Lede det kommersielle arbeidet for å sikre kundeutvikling
  • Optimalisere rekruttering og tjenesteleveranse
  • Skape entreprenørkultur gjennom god personalledelse og teambygging
  • Ivareta konsernets strategi og prosedyrer

Vi søker en person med erfaring fra rekrutterings- og bemanningsbransjen med dokumenterte resultater fra ledende roller i bransjen. Du må ha sterke kommunikasjonsegenskaper med god evne til å omsette strategi til praktisk handling. Det er viktig at vår nye leder er en sterk relasjonsbygger med gode evner til å påvirke. Du er ambisiøs og må trives med å bygge prestasjonskultur gjennom motiverende ledelse.

Du vil få mulighet til å være med å bygge opp et nytt segment for selskapet og spille en viktig rolle i selskapets videre utvikling.

Vi tilbyr attraktive og konkurransedyktige betingelser. En del reisevirksomhet må påregnes.

Høres dette spennende ut?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit Trine Bjertnes Tangen mobil 905 53 525 og Øistein Magnussen 901 06 060.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: