Prosjektleder/saksbehandler elektro

Rett Bemanning tilbyr bemanning og rekruttering til både midlertidig og faste stillinger. Vårt fokus og mål er å være lokale samarbeidspartnere med god kjennskap til ditt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og ansatte hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov.

Vi er medlem av NHO Service og er Revidert Arbeidsgiver, dette dokumenterer vår profesjonalitet og seriøsitet som arbeidsgiver.

Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

Rett Bemanning i Vestfold søker på vegne av solid og ekspenderende elektrobedrift beliggende på Skolmar i Sandefjord etter en erfaren prosjektleder/saksbehandler elektro. Arbeidsoppgavene vil i hovedsag bestå i å følge opp både privat og prosjektkunder, regne på oppdrag, økonomikontroll, anbudsgiving samt lede arbeidslag ute i prosjektene.

De aktuelle kandidater må ha utdannelse som elektriker Gr. L eller El. tekniker samt inneha god erfaring fra tilsvarende stilling. Både skriftlig og muntlig norsk må beherskes godt.

Det vil være store muligheter for egenutvikling i en spennende bedrift med et godt arbeidsmiljø. Det tilbys gode arbeidsvilkår for den rette kandidat.

Er dette noe som frister så ta kontakt med Tom Huseby på tlf 90568410 for mer informasjon eller send snarest en kortfattet søknad på e-post til th@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: