BAS entreprise

GK Elektro leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg. GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. Vi er etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 430 medarbeidere og omsatt for 500 millioner i 2016. GK Gruppen omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

FirmaGK Elektro Romerike
FylkeAkershus
StedJessheim eller Kjeller
Søknadsfrist30.06.2017

Lei av å stå i kø? Søk jobb som BAS på Romerike!

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

Distrikt Romerike består i dag av ca 60 ansatte fordelt på Jessheim, Kongsvinger og Hamar. GK Elektro har nylig et etablert avdeling på Kjeller hvor vi er samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør.

På grunn av voksende oppdragsmengde søker vi etter baser til vår entreprise avdeling.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

BAS entreprise:

Du vil jobbe med å administrere og organisere egne og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig. Samtidig vil du ha ansvar for den daglige driften og innkjøpt og logistikk. Det er viktig å bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplassen. GK Elektro har stort fokus på HMS og her må du være en pådriver. Av bakgrunn har du fagbrev som elektromontør gr L og noen års erfaring. Erfaring fra arbeidsledelse er ønskelig og det er nødvendig å kunne jobbe selvstendig og ha kommunikasjonsevner. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Kvinner oppfordres til å søke!

Arbeidssted vil være Romerike område med mønstringssted på Jessheim eller Kjeller.

Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Søknader vil behandles fortløpende.

Referanse:BAS GK Elektro Romerike

Kontaktperson: Torunn Midtgaard, avdelingsleder, tlf 950 78 669

Søk stilling

Vis flere stillinger: