Heidi Lyngstad

Heidi Lyngstad ansatt som miljøsjef i Løvenskiold Handel

Heidi Lyngstad (47) er ansatt som miljøsjef i Løvenskiold Handel. 

– Som miljøsjef vil Heidi ha ansvaret for miljø og dokumentasjon knyttet til varer som selges i MAXBO-systemet, og vil med en sentral plassering i Kategoriavdelingen sikre at dette ivaretas i hele verdikjeden, sier kategoridirektør Christer Brevik i Løvenskiold Handel.

Lyngstad kommer fra stillingen som miljøsjef i KLP Eiendom, og har hatt flere tilsvarende stillinger, blant annet i Skanska. Hun har jobbet med miljøkvalitet og miljøoppfølging i bygg- og eiendomsbransjen i mange år, og har en cand. scient. i biologi fra Universitetet i Oslo.

– Heidi er sertifisert BREEAM AP (akkreditert profesjonell) og revisor, og har vært involvert i flere BREEAM prosjekter, bl.a som miljøansvarlig i vårt prosjekt på Fornebu S – det første kjøpesenteret i verden som oppnådde BREEAM Outstanding, påpeker Brevik.

Lyngstad er gift, har to barn og bor i Nittedal.

Hun tiltrer stillingen senest 1. september 2017.

– Vi ser med glede frem til at Heidi skal begynne og er sikre på at hun vil styrke utviklingen av bedriften i en miljøtverrfaglig- og helhetlig retning, samt gi et stort bidrag til salgsorganisasjonen, legger Brevik til.