Vi søker prosjektledere, ingeniører og salgsingeniører med elektro/automasjonskompetanse

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.
ÅF - Innovation by experience.

FirmaÅF Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist15.06.2017

ÅF Industry sin misjon er klar: å skape bedre lønnsomhet for våre kunder!

ÅF Industry er en ledende aktør innenfor prosjektleveranse av ingeniørtjenester både i Norge og internasjonale. Vi jobber innen kraft og energi, næringsmiddel og farmasi, prosess og produksjonsindustrien. Vår erfaring fra tidligere prosjekter garanterer stabilitet og sikrer konkurranseevnen for våre kunder, samtidig som vår geografiske nærhet og dype kunnskap om de sektorer vi opererer i, er de viktigste grunnsteinene for langsiktige relasjoner og lønnsomhet for dem.

Divisjon Industri er en uavhengig aktør i bransjen. Vi jobber med prosjektleveranser som omfatter prosessdesign, prosjektledelse, industriell design, tekniske beregninger, mekanisk produktutvikling, design og testing, industriell IT, automasjon, elektrisitet, varme og anlegg, konstruksjon, kvalitetssikring, validering og inspeksjon.

Tjenestene vi tilbyr og prosjektene vi leverer omfatter fra mindre delprosjekter til hele EPC/EPCM kontrakter, fra forstudier og design, til igangkjøring og service og support i egen regi eller i samarbeid med våre datterselskaper.

Vi søker nå:

Senior prosjektledere innen EL- automasjon og industriell IT til:

  • Prosessindustri, næringsmiddel og farmasi

EL- Automasjonsingeniører til

  • Prosessindustri, næringsmiddel og farmasi

Senior salgsingeniører til

  • Næringsmiddel og farmasi
  • Prosessindustri
  • Metall og mineralindustrien

Hvem er du?

For å lykkes i en av disse rollene, ser vi for oss at du er faglig sterk, har driv og inngir tillit. Du trives i team, samarbeider godt og spiller andre gode. Du kommuniserer tydelig på norsk og engelsk, arbeider systematisk og løsningsorientert og er en selvstendig pådriver i prosjektene.

For senior salgsingeniør stillingene er det å bygge og utvikle relasjoner naturlig for deg i ditt eksisterende kundenettverk, og du tar gjerne initiativ til første kontakt med potensielt nye kunder. Du har en positiv innstilling, en evne til å motivere andre og skape et godt fellesskap. Du er åpen og ærlig i din kommunikasjon, lydhør for andres innspill og har en genuin interesse for salg.

I tillegg er det ønskelig med følgende kompetanse (gjelder for alle stillingene):

  • BSc/MSc Automasjon, eller annen relevant teknisk utdannelse
  • Minimum 5-10 års erfaring
  • Et godt utviklet nettverk i bransjen
  • Bred teknisk kunnskap innen automasjon, instrument og/eller elektro
  • Erfaring med å jobbe i prosjektorganisasjoner

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å spille en viktig rolle i store, prestisjefylte prosjekter, få utfordrende arbeidsoppgaver og få gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger, fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv og gode muligheter for kompetanseutvikling.

Kontaktinformasjon:

Håvard Husemoen, Salg- og markedsdirektør ÅF Industry AS, Havard.husemoen@afconsult.com, 971 60 985

Hans Vedde, Seksjonssjef ÅF Industry AS, hans.r.vedde@afconsult.com, 99090194

Søk her

Vis flere stillinger: