Tilvalgsmedarbeider - 1 års vikariat

AF Eiendom er en del AF Gruppen som er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 11.8mrd. og 3100 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. AF Eiendom har ansvaret for AFs utvikling av boliger og næringsbygg i egenregi. Egenregiprosjektene finner hovedsaklig sted i AFs kjernemarkeder i Østlandsområdet. Boligene søkes tilpasset kundene og markedsforholdene i de enkelte markedene. Eiendomsvirksomheten utvikler mange av prosjektene i samarbeid med større, seriøse aktører og har strenge krav til kvalitet. I tillegg har Eiendom fordelen av å ha tilgjengeligheten og kompetansen til egne produksjonsressurser i ryggen i et presset byggmarked.

FirmaAF Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

AF Gruppen er i en svært positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. AF Eiendom er en eiendomsutvikler og investeringspartner med ansvar for AF Gruppens eiendomsinvesteringer i Norge. Vi utvikler eiendomsprosjekt innen bolig- og næringseiendom med hovedfokus på sentrale knutepunkt i Norges største byer.

Eiendomsutvikling i AF skjer i samspill med gode partnere på investor- og leverandørsiden. Vi trekker også på spisskompetanse i AF innen Anlegg, Bygg, Energi og Miljø for å utvikle kostnadseffektive, miljøvennlige og fremtidsrettede løsninger.

Nå har du mulighet til å være med på denne utviklingen i et spennende 1 års vikariat som tilvalgsmedarbeider.

Som Tilvalgsmedarbeider vil du ha utstrakt kontakt med boligkjøpere og behandle endringsforespørsler. Du vil ha et tett samarbeid med leverandører, megler, arkitekt og entreprenør for å sikre kvalitet i hele prosessen.

Du kjennetegnes av å være strukturert , serviceinnstilt og har gode kommunikasjonsevner. En fordel om du har noe kjennskap til TEK10/NEK 400, samt noe byggkompetanse fra entreprenør eller utvikler uten at dette er en forutsetning for å søke stillingen.

For å lykkes i denne rollen bør du trives godt med å jobbe i et hektisk miljø med mange baller i luften samtidig.

Vi tilbyr et utrolig godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger.

Kontaktinfo

Otto Groth

tlf: +47 988 46 158

Sif Løvdal, Rekrutteringsansv.

mob: +47 45786585

Søk her

Vis flere stillinger: