Serviceelektrikere

GK Elektro leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg. GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. Vi er etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 430 medarbeidere og omsatt for 500 millioner i 2016. GK Gruppen omsetter for 5 milliarder kroner og har 3000 ansatte i Skandinavia.

FirmaGK Elektro Østfold
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist30.06.2017

Jobb med elektro hos Norges ledende TotalTekniske Entreprenør!

GK Elektro i Østfold søker etter elektrikere til sin serviceavdeling. Vårt avdelingskontor i Østfold ligger på Solgaard Skog, rett ved E6 Mosseporten. Vi er 39 medarbeidere og vi utfører service på små og store bygg. Hos oss vil du få sjansen til å bli del av et stort Skandinavisk konsern som satser på videre vekst.

Er du serviceinnstilt og selvstendig?

Vi er på jakt etter serviceelektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Vi trenger engasjerte elektrikere som har erfaring med eller lyst til å jobbe selvstendig og utvikle seg innenfor GK's service-segment og jobbe tett med de andre GK-fagene i hverdagen. Våre kunder er skole-helsebygg, industri, kjøpesenter, bolig, kontorbygg og privatkunder.

Det er ønskelig med elektrikere som er har god teknisk innsikt og bred erfaring fra faget. Man må ha fagbrev som elektromontør gr L og beherske norsk muntlig og skriftlig.

GK Elektro kan tilby en interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om stillingen.

Referanse:Serviceelektriker GK Østfold

Kontaktpersoner:

Kai Hulback, avdelingsleder, tlf.: 458 33 917

Anja Volden, serviceleder, tlf. 992 60 601

Søk her

Vis flere stillinger: