Fra venstre: Geir Kjørum, markedssjef i Blink Hus, Rune Lammetun, Motek, Idar Skaar, prisvinner og tømrer hos Blink Hus Gravdal, Sverre Martin Stensæth, daglig leder i Blink Hus Gravdal Bygg og Reidar Bjerke, teknisk sjef i Blink Hus.

Idar Skaar «Årets Håndverker 2017» hos Blink Hus Gravdal

I forbindelse med arrangementet «Vel Utført» i Førde i regi av Blink Hus Gravdal gikk Idar Skaar av med prisen «Årets Håndverker».

Vel Utført er et arrangement som skreddersys til hver bedrift. Arrangementet består av to fagdeler. Del 1 skjer i plenum hvor bedriften og kjeden belyser aktualiteter relatert til teknisk, gjennomføring og kjedens fokusområder. I del 2 så har deltagerne full gjennomgang (rullering) med utvalgte leverandører, som stiller forberedt med tematikk rettet mot de utførende.

– Dette er et viktig arrangement hvor selve merkevaren vår, håndverkerne, får velfortjent oppmerksomhet og faglig påfyll sier Geir Kjørum, markedssjef i Blink Hus i en pressemelding.

Nytt av året er at det lokalt kåres «Årets Håndverker 2017».

Hos Blink Hus Gravdal så ble det tømrer Idar Skaar som gikk av med prisen.

I en uttalelse fra bedriftenheter det følgende:
«Årets vinnar er ein person med lang erfaring i bransjen. Han er allsidig og er pliktoppfyllande med gode haldningar. Dei siste åra har han som formann levert gode resultat både på å levere innanfor kalkulert timeverk og på kvalitet. Det er skjeldan reklamasjonar på arbeidet han utfører. Han ser viktigheita av KS og HMS, og ivaretek blant anna oppgåva med utfylling av sjekklister på ein god måte. Han er god å samarbeide med, og får lett andre med seg. Han viser vilje til å vidareutvikle seg sjølv for å auke fagkompetansen. Årets vinnar er ein god ambassadør for Gravdalgruppa».

– Vi er en fin gjeng i Gravdal, med kjempe godtarbeidsmiljø og alle sammen er delaktige og har masse av æren for at jeg får en slik utmerkelse og jeg er stolt av heile gjengen, sier Idar Skaar.