Rådgivende Ingeniør Elektro

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

FirmaRambøll Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist24.06.2017

Seksjon for Elektro, Tekniske systemer region Sør/Øst trenger flere rådgivere. Vi søker nå ny Rådgivende Ingeniør Elektro i bygg. Arbeidssted er Oslo.

Om stillingen

Seksjon Elektro er en gruppe ingeniører som jobber i større og mindre prosjekter i tverrfaglige team. Det er stor variasjon på oppdragene og utviklingsmuligheter for rett person både faglig og som oppdragsleder etter hvert. Vi søker en nyutdannet Ingeniør eller Sivilingeniør med relevant faglig bakgrunn som er glad i prosjektarbeid og å lære fortløpende.

Typiske oppgaver vil være:

• Prosjektering av komplette elektriske anlegg i bygg

• Utarbeidelse av beskrivelser og anbudsgrunnlag

• Gjennomføre prosjektsikring for oppdrag som gjøres i avdelingen

• Delta i prosjekt sammen med fagansvarlig elektro

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har relevant ingeniørutdanning elektro eller automasjon, og som ønsker deg et fagmiljø hvor du får lære og ta på deg mer ansvar etter hvert. Full opplæring vil bli gitt.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

• Tar gjerne en utfordring og ønsker å løse ting på en god måte

• Interesse for faget og har ønske om å lære mer

• Utdannet Sivilingeniør eller Ingeniør Elektro eller tilsvarende

• God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følg instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Irene Strøm, tlf.: 95 79 25 18, e-post: irene.strom@ramboll.no

Vi vurderer søknader fortløpende.

Vis flere stillinger: