Prosjektmedarbeider steds- og byutvikling

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig by- og eiendomsutvikler som ønsker å bidra til å skape attraktive bymiljøer. Byggene og rommene mellom byggene skal utgjøre verdifulle elementer i landskap og bybilde. Målet om at vi skal forbruke mindre energi oppnås ved å bygge bedre og legge til rette for deling.

Aspelin Ramm har deltatt i utformingen av Tjuvholmen og Vulkan i Oslo, samt Union Brygge i Drammen, komplekse prosjekter som har vært viktige for bymiljøet og byens attraktivitet.

Foran oss ligger nye prosjekter som stiller store krav til kompetanse, kreativitet, allsidighet og ansvarlighet. Vi planlegger å fortsette å løse disse oppgavene med god arkitektur, varige og gode materialer og respekt for miljø og omgivelser.

Virksomheten er i hovedsak knyttet til eiendommer i Oslo og Østlandsregionen samt i Göteborg og Stockholm. Aspelin Ramm driver aktiv forvaltning av om lag 500.000m2 bygg og har leieinntekter på ca. 700 mill. per år. Vi er 47 ansatte i eiendomsvirksomheten i Norge.

Se også www.aspelinramm.no.

ASPELIN RAMM EIENDOM AS TILBYR

FirmaAspelin Ramm Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfrist11.06.2017

Vil du lære by- og eiendomsutvikling?

Når vi i Aspelin Ramm jobber med utviklingsprosjektene våre, er oppgavene mange og ulike. Vi har mye kompetanse, men ønsker å knytte til oss noen som kan løpe sammen med oss. Noen som forstår at eiendoms- og byutvikling ikke er noe man «bare» kan utdanne seg til. Vi mener nemlig at en god utvikler innehar kombinasjonen av en solid utdanning i bunnen og kunnskap og erfaringer fra ulike fag- og livsområder. Den vi søker må ha utdanningen på plass (minimum mastergrad) – og så bidrar vi med å bygge opp kunnskapen og erfaringene. Vi gir den rette søkeren en unik mulighet til å lære i et av Oslos ledende miljøer for byutvikling – målet må være at du forstår verdidriverne for å skape god byutvikling.

Oppgavene kommer og går. Vi jobber med byprosjekter der sammenhenger, planer og muligheter for nye forbindelser og byrom avgjør om vi lykkes. Vi er for eksempel midt oppi utviklingen av Landbrukskvartalet i Oslo, et prosjekt du vil bli koblet på. Du vil også bli involvert i Skedsmo, der vi har et stort engasjement og ambisiøse planer. Du skal lese og forstå kommuneplanen for Oslo, men du skal også koordinere og delta på møter, skrive referater, strukturere opplegg og maler for interne og eksterne møter. Du kommer til å få et særskilt ansvar for å innfri våre ambisjoner om bedre medvirkning i planprosessene våre.

Du er:

  • Nysgjerrig – fordi det viktigste er å kunne stille alle spørsmål, svarene skaffer vi oss alltids.
  • Ærgjerrig – fordi det er viktig stadig å ville bli dyktigere.
  • Stolt – ved at du tar eierskap til de oppgavene du er satt til å løse, men at du også bidrar utover dine definerte oppgaver.
  • Oppfinnsom – fordi nytenkning ofte bidrar til å skape det lille ekstra.
  • Uredd – for det kreves mot å gå løs på oppgaver som ser uløselige ut.
  • Tålmodig – fordi vi jobber langsiktig, noe som krever et forlenget perspektiv på og utvidet forståelse for verdiskaping og økonomi.
  • Utålmodig – fordi du misliker at prosesser går tregere enn nødvendig.

Og:

  • Du nærer en intens interesse for arkitekturfaglige/politiske temaer som er viktige for å skape «den gode byen».
  • Du har interesse for mennesker og hvordan preferansene våre endres – og skjønner at markedsforståelse og kunnskap om trender er viktig.
  • Du må ha analytisk evne og sunn økonomisk forståelse.
  • Du må ha anlegg for å gjøre deg forstått; like å presentere ting i små og store forsamlinger. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Utdannelse 

  • Vi tror du er arkitekt, kanskje landskapsarkitekt, eller du har en annen utdannelse på universitets- eller høyskolenivå innen urbanisme og/eller by-/arealplanlegging. Du har kompetanse som gjør deg kvalifisert til å forstå administrative og politiske beslutningssystemer. Du må også ha interesse og forståelse for markedsmessige og økonomiske forhold.
  • Vi tror du er nyutdannet eller har to-tre års erfaring.

Søknadsfrist
Innen 11. juni

Vi vil gjerne at du skal begynne etter sommeren.

– Hva venter du på?

Sende søknad?

Kortfattet søknad og CV til talent@aspelinramm.no

Lurer du fortsatt på noe?

Kontakt HR-Sjef Jennie Almén

HR-Sjef Konsern Telefon 92 27 21 71

jennie.almen@aspelinramm.no

Vis flere stillinger: