Prosjektleder

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig by- og eiendomsutvikler som ønsker å bidra til å skape attraktive bymiljøer. Byggene og rommene mellom byggene skal utgjøre verdifulle elementer i landskap og bybilde. Målet om at vi skal forbruke mindre energi oppnås ved å bygge bedre og legge til rette for deling.

Aspelin Ramm har deltatt i utformingen av Tjuvholmen og Vulkan i Oslo, samt Union Brygge i Drammen, komplekse prosjekter som har vært viktige for bymiljøet og byens attraktivitet.

Foran oss ligger nye prosjekter som stiller store krav til kompetanse, kreativitet, allsidighet og ansvarlighet. Vi planlegger å fortsette å løse disse oppgavene med god arkitektur, varige og gode materialer og respekt for miljø og omgivelser.

Virksomheten er i hovedsak knyttet til eiendommer i Oslo og Østlandsregionen samt i Göteborg og Stockholm. Aspelin Ramm driver aktiv forvaltning av om lag 500.000m2 bygg og har leieinntekter på ca. 700 mill. per år. Vi er 47 ansatte i eiendomsvirksomheten i Norge.

Se også www.aspelinramm.no.

ASPELIN RAMM EIENDOM AS TILBYR

FirmaAspelin Ramm Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfrist11.06.2017

Aktiviteten øker og vi søker etter en ambisiøs prosjektleder som med stort engasjement kan være med på å utvikle våre eiendommer.

Stillingen inngår i prosjekt/utviklingsavdelingen og rapporterer direkte til prosjektdirektør.

Prosjektlederen har ansvar for å holde tak i og gjennomføre nybyggings-, ombyggings- og rehabiliteringsprosjekter innenfor bolig- og næringseiendom. Prosjektene har et relativt vidt spenn, både i økonomisk omfang, type og kompleksitet.

Prosjektlederen har ansvar for å etablere og koordinere en kompetent organisasjon med ulike leverandører for gjennomføring av prosjektene.

I dette ligger ansvar for å budsjettere, organisere og holde fremdrift i prosjektene, helt fra forprosjektering og eventuell kontakt med reguleringsmyndighet, gjennom alle stadier til prosjektene er ferdigstilt. Prosjektlederen har drifts-, resultat- og HMS ansvar for sine prosjekter.

Kompetanse

Aspelin Ramm Eiendom AS søker en energisk og sulten Prosjektleder med god prosjektlederkompetanse fra entreprenør- og/ eller eiendomsbransjen. Kandidater med relevant erfaring for eksempel fra prosjektorienterte rådgivermiljøer kan også være attraktive.

Aktuelle kandidater må kunne vise til utdanning på sivilingeniør nivå og erfaring med utvikling, organisering og gjennomføring av prosjekter med forskjellig kompleksitet og størrelse – gjerne innenfor både bolig- og næringsbygg.

Aspelin Ramm Eiendom AS søker etter en positiv, åpen og sosial medarbeider med gode samarbeidsevner og vilje til å utvikle gode relasjoner både internt og eksternt. Vi ser etter kandidater med følgende egenskaper:

  • Kundeforståelse
  • Samfunnsforståelse og- ansvar. Dette innbærer bl.a. interesse for miljø og trender
  • Økonomisk og kommersiell sans. Interesse for helhet og detaljer som gjør prosjektene attraktive, salgbare og lønnsomme.
  • Evne til å fatte beslutninger og gjennomføre disse. Stillingen krever en kombinasjon av evne til langsiktig planlegging og kortsiktig problemløsning.
  • Forhandlingsevne. Evne- og vilje til å være løsningsorientert og skape gjennomslagskraft overfor leietakere, entreprenører, rådgivere og ledelse og medarbeidere i egen organisasjon.

Vi ser etter en helhetsorientert og allsidig person, som raskt kan identifisere seg med Aspelin Ramm Eiendom AS og ta eierskap til stillingen.

Prosjektlederen må ha mye energi og godt humør.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Hartmark Executive Search AS, Philippe Caillé (tlf. 900 71 965) eller Anne Cathrine Ringnes (tlf. 930 85 543).

Søk her

Vis flere stillinger: