Eiendomsdirektør

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig by- og eiendomsutvikler som ønsker å bidra til å skape attraktive bymiljøer. Byggene og rommene mellom byggene skal utgjøre verdifulle elementer i landskap og bybilde. Målet om at vi skal forbruke mindre energi oppnås ved å bygge bedre og legge til rette for deling.

Aspelin Ramm har deltatt i utformingen av Tjuvholmen og Vulkan i Oslo, samt Union Brygge i Drammen, komplekse prosjekter som har vært viktige for bymiljøet og byens attraktivitet.

Foran oss ligger nye prosjekter som stiller store krav til kompetanse, kreativitet, allsidighet og ansvarlighet. Vi planlegger å fortsette å løse disse oppgavene med god arkitektur, varige og gode materialer og respekt for miljø og omgivelser.

Virksomheten er i hovedsak knyttet til eiendommer i Oslo og Østlandsregionen samt i Göteborg og Stockholm. Aspelin Ramm driver aktiv forvaltning av om lag 500.000m2 bygg og har leieinntekter på ca. 700 mill. per år. Vi er 47 ansatte i eiendomsvirksomheten i Norge.

Se også www.aspelinramm.no.

ASPELIN RAMM EIENDOM AS TILBYR

FirmaAspelin Ramm Eiendom
FylkeOslo
Søknadsfrist11.06.2017

Vi søker etter en person som med stort engasjement kan videreutvikle forholdet til våre kunder gjennom aktiv utleie og forvaltning av våre eiendommer.

Eiendomsdirektør får et totalt resultatansvar for en betydelig portefølje av eiendommer der bidraget vil bety mye for konsernets verdiskaping over tid.

Stillingen er nyopprettet og vil inngå i selskapets ledergruppe.

Vi ser etter en energisk og målrettet eiendomsdirektør, som vil få ansvar for følgende:

Marked / Utleie

Det forventes at eiendomsdirektøren holder seg løpende oppdatert på bevegelsene i leiemarkedet og følger opp potensielle leietakere gjennom direkte kontakt og/eller med bistand fra utleie- og søkemeglere.

Arbeidsoppgavene vil bl.a. være:

  • Videreutvikle selskapets utleiestrategi, herunder analyse av markedet og vurdering av mulige tiltak.
  • Utarbeide periodiske mål og handlingsplaner for porteføljen.
  • Gjennomføre vedtatte tiltak.
  • Bidra til et godt samspill i organisasjonen.
  • Løpende oppfølging og analyse av eksisterende leietakere.
  • Kundepleie/ -kontakt
  • Bygge nettverk og relasjoner - internt og eksternt.

Drift / forvaltning

Eiendomsdirektøren skal gjennom driftsavdelingen utvikle, tilpasse og levere produkter og tjenester i tråd med strategi, budsjetter og kundenes behov.

I dette ligger bl.a.:

  • Videreutvikle selskapets drifts- og forvaltningsstrategi
  • Økonomisk oppfølging – inntekter/ kostnader
  • Investeringer og vedlikehold – vurdering/ beslutning/ oppfølging/ kontroll

Ledelse

Stillingens lederansvar omfatter til sammen 22 medarbeidere. Av disse vil eiendomsdirektøren få personalansvar for 5 personer.

Eiendomsdirektøren forventes å kunne motivere og utvikle sine medarbeidere og bidra til godt samspill med øvrige deler av organisasjonen.

Aktuelle kandidater har trolig høyere utdannelse på masternivå, noen års relevant ledererfaring og gode resultater fra B2B-miljøer. Erfaring fra eiendomsbransjen er en fordel, men ingen forutsetning. Annen relevant erfaring fra serviceorienterte bransjer kan også være interessant.

Vedkommende må uansett forstå verdidrivere i eiendomsbransjen, herunder forvaltning og drift av næringseiendom.

Oppsummert søker vi deg som er en markedsorientert og kommersiell person med gode lederegenskaper og et engasjement for by – og eiendomsutvikling. Du blir en tydelig og motiverende leder for både markeds - og driftsmedarbeidere samtidig som du vil være en ressurs i ledergruppen og i organisasjonen forøvrig.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Hartmark Executive Search AS, Philippe Caillé (tlf. 900 71 965) eller Anne Cathrine Ringnes (tlf. 930 85 543).

Søk her

Vis flere stillinger: