Gruppeleder energianlegg / kraftproduksjon

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.07.2017

Avdeling Teknologi på Vækerø, utenfor Oslo, består i dag av 25 engasjerte medarbeidere. Denne består i dag av to grupper, Kraftproduksjon og Kraftdistribusjon. Vi jobber tverrfaglig og tett med de andre fag avdelingene i Oslo og resten av landet. I tillegg samarbeider vi med tilsvarende fagmiljøer på Sweco kontorer i Sverige og ellers i Europa. Våre prosjekter er normalt varierte og tverrfaglige.

Våre kunder er private og større aktører, som eks. Statkraft, Statnett, Oslo Havn, BaneNord, Norad, UD, SKS, SKL, entreprenører og næringsutviklere. Typiske oppdrag er forprosjekt, spesialisttjenester, utarbeidelse av anbudsdokumenter, tekniske planer, detaljprosjektering, FAT og SAT, prosjektledelse og oppfølging av byggeplass. Vi har god tilgang på mange spennende prosjekter, og har en sterk markedsposisjon som er bygget opp i over 90 år.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en fremoverlent ingeniør/siv.ing med ønske om å lede og ekspandere en gruppe på 10 -18 medarbeidere, hvor marked / salg, fag, prosjektgjennomføring, personal og økonomi er i fokus. Du vil være ansvarlig for mindre prosjekt, til større nasjonale utredninger, rehabilitering og nybygg av transformatorstasjoner, kraftlinje prosjektering, modernisering og nybygg av kraftverk.

Følgende oppgaver vil være sentrale i din stilling:

  • Være gruppeleder og lede høyt kvalifiserte konsulenter innen områder som: Generator, maskin (turbin), vannvei /(ventil - luker - rør), apparat og kontrollanlegg, HS Kabelanlegg og transformator
  • Ansvarlig for strategi, personal og utvikling av gruppen.
  • Jobbe med prosjekter i alle faser fra utvikling av design, utarbeidelse av anbudsdokumenter, noe detaljprosjektering og oppfølging av bygging.
  • Delta i tilbuds- og markedsarbeid
  • Inneha markedskontakt, lede markedsarbeidet og foreta kundeoppfølging

Muligheter

Swecos markedsposisjon gir en meget god ordreinngang. Det gjør at vi kontinuerlig ønsker å styrke staben av teknisk personell som ønsker å jobbe med energirelaterte prosjekter som sol, hydrogen, vind, vannkraft etc

Du vil være tett på dine ansatte og kundene - og ha ansvar for å prosjektere i henhold til kundens ønsker og behov. Motiverte og dyktige medarbeidere vil derfor lett finne seg til rette i et arbeidsmiljø som er kjent for å være svært godt. Gjennom allsidige prosjekter og Swecos målrettede karriereprogram har du gode utviklingsmuligheter og kan se frem mot en spennende hverdag.

Din bakgrunn

  • Du har relevant utdanning som (sivil)ingeniør innen bygg/konstruksjon og minimum 5 -7 års erfaring
  • Allsidig erfaring som leder / prosjektleder / konstruktør evt. erfaring som anleggsleder, eller byggeleder
  • Erfaring fra kraftselskap, nettselskap, entreprenørfirma og / eller et rådgiverkontor
  • God økonomisk forståelse av prosjekteringsvirksomheter
  • Har pr. i dag kundekontakt og vil utvikle disse og nye kontakter videre

I tillegg er det ønskelig at du ...

  • har relevant erfaring i bruk av prosjektoppfølgings verktøy
  • har godt humør og er lett å komme overens med
  • er tydelig og klar i din kommunikasjon
  • behersker norsk skriftlig og muntlig, engelsk muntlig / skriftlig
  • har gode skriftlig og muntlig fremstillingsevner
  • kan skape engasjement, og viser vei i krevende situasjoner!

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Les mer om hvordan Sweco setter fokus på by- og samfunnsaktuelle temaer i nettmagasinet http://swecomoment.no

Kontaktpersoner:

Frode Ålhus

Avd.leder Teknologi

917 12 720

frode.alhus@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: