Energiingeniør

Boligenergi er totalleverandør av smarte og kostnadseffektive energiløsninger i nye og eksisterende bygg. Vi arbeider for et energieffektivt og fornybart samfunn, og har som hovedfokus å hjelpe våre kunder med alt fra redusering av energiforbruk og konvertering til fornybare energikilder, samt utvikling av innovative løsninger for energiforsyning, inneklima, komfort og miljø.

FirmaBoligenergi
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Energieffektivisering av boligselskaper ekspandere kraftig i Stor-Oslo-regionen og OBOS/AF Gruppen (AF Energi & Miljøteknikk) har opprettet forretningsenheten Boligenergi AS i 2014. Forretningsenheten har bred kompetanse innen utvikling, prosjektering og bygging av varmesentraler (varmepumper, bioolje, fjernvarme, sol og vind) til boligbygg, samt rådgivning og entreprenøraktiviteter knyttet til kartlegging og implementering av energieffektiviseringstiltak i eksisterende boligbygg. Digitale verktøy benyttes for å sikre en kostnadseffektiv og fremtidsrettet prosjektgjennomføring. Prosjektene gjennomføres for private og offentlige boligselskaper.

Vår virksomhet er i vekst og vi søker personer i rollen som engasjerte energiingeniør.

Arbeidsoppgaver:

  • Enovasøkader og energimerking
  • Simien og IDA ICE beregninger
  • Analyse av sparepotensial
  • Oppfølging av energi prosjekter
  • Oppfølging av HMS-arbeid
  • Tilbudsarbeid og kalkulasjon

Vi søker deg med høyere utdannelse som ingeniør, siv. Ing, eller teknisk fagskole. Du kan gjerne være nyutdannet eller har noen års erfaring fra tilsvarende stilling.

Vi ønsker at du har lyst og evne til å delta i utvikling av selskapet, sikrer kvalitet, kundetilfredshet, HMS og kan bidra til ytterligere lønnsom vekst i selskapet. Du må være nysgjerrig, analytisk, lærevillig og en driv til å lykkes godt med det du foretar deg.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer i et selskap som tilhører to av landets fremste på hvert sitt område. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Som en del av AF Gruppen vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte daglig leder Jørgen Molvig på 915 73 969.

Søk her

Vis flere stillinger: