Økonomirådgiver - Harstad

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7000 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region nord
FylkeTroms
StedHarstad
Søknadsfrist15.06.2017

Samferdsel er et politisk satsningsområde som gjenspeiles gjennom stor aktivitet og mange små og store prosjekter i hele Nord-Norge. For å kunne gjennomføre våre samfunnsnyttige oppdrag trenger vi kompetente og engasjerte medarbeidere, og søker nå etter økonomirådgiver. Stillingen er plassert i økonomiseksjonen som har ansvar for å gi støtte til økonomistyring i de ulike avdelingene i Statens vegvesen Region nord.

Økonomiseksjonen består av 17 medarbeidere og kontorsted vil være avdeling Midtre Hålogaland i Harstad.

Arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av:

  • Økonomisk oppfølging av avdelinger og prosjekter i Statens vegvesen
  • Regnskaps-, budsjett-, prognose- og rapporteringsarbeid
  • Arbeid med revisjoner, regnskapskvalitet, internfakturering og finansbudsjett
  • Rådgivning og analyser

Kvalifikasjonskrav:

Du har minimum 3-årig høgere utdanning, gjerne siviløkonomutdanning eller tilsvarende fra universitet eller høgskole. Relevant erfaring fra fagområdet vil bli vektlagt.

For søkere med sterk og allsidig praksis fra aktuelle fagområder og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan utdanningskravet fravikes.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Dette vil vi også legge vekt på at du har:

  • Erfaring fra økonomisk rapportering og analyse
  • Evne til å ta initiativ og kan jobbe selvstendig
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
  • Gode samarbeidsevner

Arbeidsoppgavene beveger seg fra detaljnivået over til helhetsperspektivet. Det er derfor viktig at du både er nøyaktig og strukturert, og samtidig strategisk og analytisk. Evnen til refleksjon er svært viktig, men samtidig må ha du evne å levere raskt og riktig. Vi ser etter deg som er pågående, og som evner å ta initiativ både til å løse rutineoppgavene og utfordre etablerte rutiner for å kunne jobbe smartere.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Medarbeiderne våre forteller om spennende arbeidshverdager med god balanse mellom arbeid og fritid.

Vi tilbyr også disse godene:

  • Introduksjonsprogram og fadderordning
  • Fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • Pensjonsordning og mulighet for lån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk. Det må påregnes noe reisevirksomhet i stillingen.

Flere opplysninger kan fås ved henvendelse leder av Økonomiseksjonen Gøran Karlsen på telefon 950 71194 eller e-post: goran.karlsen@vegvesen.no

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jfr.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søk her

Vis flere stillinger: