Senior Siv.ing/ ingeniør VVS teknikk

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeSogn og Fjordane
StedFørde
Søknadsfrist23.06.2017

Vårt kontor i Førde er en del av region Bergen, med sine 250 medarbeidere. Vi består av et flerfaglig miljø innen tekniske installasjoner, bygg og anleggsfag. Kontoret består av 8 dyktige og dedikerte ingeniører og betjener markedet i hele Sogn & Fjordane, samt deler av Møre & Romsdal.

Stillingsbeskrivelse

Sweco har en økende oppdragsmengde innen VVS-prosjekter, både ved vårt kontor i Bergen og i Sogn & Fjordane.

Vi søker derfor etter en senioringeniør VVS med arbeidssted Førde.

Arbeidsoppgavene vil være rådgiving, prosjektering, prosjektledelse, byggeledelse og oppfølging i alle områdene innenfor VVS-faget.

Våre oppdragsgivere er både offentlige og private aktører, og oppdragene varierer fra enkle rådgivningsoppdrag til komplekse prosjekteringsoppdrag.

Oppgavene inngår ofte som en del av en komplett leveranse, og tverrfaglig forståelse og samarbeid er avgjørende for å sikre helhetlige og gode løsninger for våre kunder.

Den personen vi søker vil få en sentral rolle i utviklingen av vårt VVS fagmiljø i Førde.

Kompetansekrav

Vi søker sivilingeniør/ingeniør inne VVS med senior kompetanse innen et eller flere av områdene under:

  • Varme/kjøleanlegg
  • Energiløsninger
  • Ventilasjonsanlegg
  • VA anlegg
  • Prosjekterfaring innen relevant fagfelt
  • Erfaring fra rådgivende, entreprenør eller offentlig

Personlige egenskaper

En senior rådgiver i Sweco må være en god motivator, veiviser og relasjonsbygger. Du må være entusiastisk og positiv med god påvirkningskraft og samtidig klare å skape ro og stabilitet rundt det daglige arbeidet. Personen vi søker må like å arbeide med marked og markedsutvikling, og ha evnen til å skape gode og langvarige relasjoner, både til våre kunder og internt i selskapet mellom de ulike avdelinger og regioner.

Hva kan vi tilby deg

Er du ute etter nye utfordringer, forandring i hverdagen, nye kollegaer? Eller ønsker du rett og slett faglig utvikling? Da er Sweco stedet for deg. Her får du mulighet til å være med på å videreutvikle flerfaglig samarbeid, samt delta i de største prosjektene i Bergen. I tillegg vil du få arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange virksomhetsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco-konsernet. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger.

Les mer om hvordan Sweco setter fokus på by- og samfunnsaktuelle temaer i nettmagasinet http://swecomoment.no

Kontaktpersoner:

Espen Schreiner

Kontorleder Sogn & Fjordane

982 13 982

Espen.Schreiner@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: